Voedingscentrum: broodkapjeseters verspillen minder ander voedsel

UTRECHT (ANP) - Mensen die broodkapjes eten verspillen ook een stuk minder ander voedsel dan mensen die de kapjes weggooien. Tot die conclusie komt het Voedingscentrum na een peiling onder ruim duizend Nederlanders. Iets meer dan de helft van de ondervraagden (51 procent) zegt de kapjes altijd of bijna altijd op te eten. Nog eens 14 procent doet dat meestal. De 'kapjeseters' verspillen volgens het onderzoek bijna de helft minder ander voedsel dan mensen die geen kapjes eten.
 Wie het kontje eet, verspilt ook minder ander voedsel (ed.nl)

Wie broodkapjes eten, verspillen ook een stuk minder ander voedsel dan mensen die de kapjes weggooien. Tot die conclusie komt het Voedingscentrum na een peiling onder ruim duizend Nederlanders.

 Voedingscentrum: broodkapjeseters verspillen minder ander voedsel (nieuws.nl)

UTRECHT (ANP) - Mensen die broodkapjes eten verspillen ook een stuk minder ander voedsel dan mensen die de kapjes weggooien. Tot die conclusie komt het Voedingscentrum na een peiling onder ruim duizend Nederlanders. Iets meer dan de helft van de ondervraagden (51 procent) zegt de kapjes altijd of bijna altijd op te eten. Nog eens 14 procent doet dat meestal. De 'kapjeseters' verspillen volgens het onderzoek bijna de helft minder ander voedsel dan mensen die geen kapjes eten. Het bericht Voedingscentrum: broodkapjeseters verspillen minder ander voedsel verscheen eerst op Nieuws.nl.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden eten en voedsel geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!