Nederland staat massaal achter haar boeren... Representatief marktonderzoek pluimveesector en varkenshouderij, levert het bewijs

Afgelopen week melden we al dat actievoeren zin heeft! De uitkomsten van de enquête die de Europese Consumentenbond BEUC, in het najaar van 2019 hield onder o.a. Nederlandse burgers, levert dat bewijs. De boerenacties in oktober 2019 maakten de Nederlandse burgers bewust van de problematiek waar boeren mee te maken hebben én van het onrecht […]

Deel dit topic Nederland staat massaal achter haar boeren... Representatief marktonderzoek pluimveesector en varkenshouderij, levert het bewijs (farmersdefenceforce.nl)

Afgelopen week melden we al dat actievoeren zin heeft! De uitkomsten van de enquête die de Europese Consumentenbond BEUC, in het najaar van 2019 hield onder o.a. Nederlandse burgers, levert dat bewijs. De boerenacties in oktober 2019 maakten de Nederlandse burgers bewust van de problematiek waar boeren mee te maken hebben én van het onrecht […] Het bericht Nederland staat massaal achter haar boeren!!! Representatief marktonderzoek pluimveesector en varkenshouderij, levert het bewijs verscheen eerst op Farmers Defence Force.

Nieuwsgrazer

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden boeren , varkenshouderij , nederland , burgers , consumentenbond , maken , farmers defence force en 2019 geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!