NMV, DDB, NPV en FDF willen bredere vertegenwoordiging van de landbouw in politiek Den Haag

De voorzitters van de NMV, de DDB, de NVP en FDF roepen informateur Hamer op tot een sector breed landbouwoverleg, waarbij iedere democratische georganiseerde belangenbehartiger uit de landbouw zijn leden mag vertegenwoordigen.

Deel dit topic NMV, DDB, NPV en FDF willen bredere vertegenwoordiging van de landbouw in politiek Den Haag (melkvee.nl)

De voorzitters van de NMV, de DDB, de NVP en FDF roepen informateur Hamer op tot een sector breed landbouwoverleg, waarbij iedere democratische georganiseerde belangenbehartiger uit de landbouw zijn leden mag vertegenwoordigen.

Nieuwsgrazer

Laatste  |  

Reacties

+5
joske1980
FDF democratische noemen????
+1
Weidezicht
@joske1980 Maxima is ook niet democratisch gekozen. Toch heeft ze de sympathie. Maar u is niet zo,n fdf fan.
+2
marcsterreborn
@Weidezicht FDF ontbreekt het zowel aan democratie als aan sympathie
+1
Zwarecross
Nmv is een poosje undercover geweest maar nu weer terug?
Weidezicht
@Zwarecross waar is jeroen van maanen?
+2
Zwarecross
@Weidezicht Ik heb hem niet verstopt 🤫
slagroomvla
Quote Reactie van @Zwarecross:
Nmv is een poosje undercover geweest

Heul gezellig daaro... Begreep dat Femke naar den haag "gepromoveerd" is...
Boerderie
@slagroomvla Wel zo netjes iemand even te taggen als je hem aanhaalt en weet dat die op dit forum zit. Wat bedoel je eigenlijk precies met die aanhalingstekens?
+1
Bennie Stevelink
Als deze vier organisaties willen meedoen aan het overleg moet dat wel plaatsvinden in een ruimte waar vier deuren aanzitten, zodat ze alle vier tegelijk uit het overleg kunnen weglopen.
+6
robbies
@Bennie Stevelink je kunt beter Bennie. Probeer het nog eens
mlkvhoudr
@robbies in welke mate worden naar jouw idee worden de nmv ddb en fdf gegijzeld door eigen starheid, en de LTO door haar te makkelijke compromis bereidheid, pas na een analyse van elkaars sterke punten en zwakke punten kun je van elkaars kracht profiteren, zo lang iedereen vooral druk is met de eigen organisatie profileren heeft samenwerking weinig zin, zolang de partijen vooral druk zijn met elkaar onderdrukken heeft samenwerking geen zin, alle partijen moeten elkaar hun eigen pad gunnen
Zwarecross
@Bennie Stevelink Wellicht krijgen ze het voorstel om een gratis training te volgen: hoe behartig je belangen van boeren met succes.
De intentie is er zie ik. Alleen gaat het net als bij de overheid in de uitvoering meestal fout.
En dat is best jammer
+1
Herwin P
@Bennie Stevelink naar keerltjen bun i"j. doet me denken aan vroeger, stoeien met iemand die niet winnen kon en vervolgens aan de haren begon te trekken en te bijten , bah!
+1
marcsterreborn
@Bennie Stevelink tip van de dag: blokkeer minstens drie van de vier deuren. Alleen met de mensen van de NVP valt fatsoenlijk te praten
Zwarecross
Ik mis een partij
Waarom geen POV?
Onder curatele bij lto?
+4
Larpfarm
Brief gelezen. Ze leggen maar weer eens uit wat ze niet willen. Geen nieuws dus.

Ik geloof dat het de gewoonte is om ook te zeggen wat je wel wil, als je om een plekje aan tafel bedelt. Lijkt helaas nog steeds niet te lukken.
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!