Ramp: BZV-boer Geert Jan verliest boerderij!

Boer Gert Jan werkte in Boer Zoekt Vrouw op de lachspieren met zijn rare fratsen, zoals zijn verkleedpartij met een konijnenpak. Momenteel heeft hij minder te lachen: het lijkt erop dat Geert Jan zijn boerderij kwijtraakt.

Weekblad Story en Shownieuws berichten over de situatie van Geert Jan. Geert Jan bakkeleit al jarenlang met de gemeente Amsterdam die zijn grond nodig heeft. Lange tijd won hij de rechtszaken maar nu is het tij gekeerd. Geert Jan moet zijn grond eind juni verlaten en heeft geen plek meer voor zijn paardenfokkerij. “Ik heb ergens nog een stukje grond, maar niet genoeg voor alle paarden."
 Ramp: BZV-boer Geert Jan verliest boerderij! (superguide.nl)

Boer Gert Jan werkte in Boer Zoekt Vrouw op de lachspieren met zijn rare fratsen, zoals zijn verkleedpartij met een konijnenpak. Momenteel heeft hi...

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden landbouwgrond geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!