Hoekstra houdt deur open voor Klaver, maar formatie zit toch nog muurvast



Quote:
CDA-leider Wopke Hoekstra wil best onderhandelen met Jesse Klaver van GroenLinks over een nieuwe coalitie, maar hij benadrukt ook dat er duidelijke verschillen zijn. Hoekstra blijft vooral moeite houden als er een tweede linkse partij aanschuift, de PvdA in dit geval. Klaver vindt dat je partijen niet kunt uitsluiten voordat je met elkaar gesproken hebt.

‘Onderling komen ze er wel uit’ staat er. Dan hoop ik dat GL op landbouwgebied veel water bij de wijn doet en niet andersom🤔

Deel dit topic

Reacties

Twentsch Land
Misschien moet het dan maar een keer hard knallen ...... VVD in de bankjes..... de overigen moeten maar een meerderheid zien te krijgen !

Over een aantal jaren ....... begint iemand een topic op het prikkebord ....... die goede oude tijd.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0