FrieslandCampina reageert op actie Milieudefensie: ‘Wij hebben al een uitgebreid verduurzamingsprogramma’

Milieudefensie heeft bij het hoofdkantoor van FrieslandCampina in Amersfoort (UT) donderdagochtend (10 juni) een spandoek opgehangen met de boodschap aan Den Haag dat als de CO2-doelstellingen gehaald moeten worden, ook Friesland Campina moet bijdragen.

Deel dit topic FrieslandCampina reageert op actie Milieudefensie: ‘Wij hebben al een uitgebreid verduurzamingsprogramma’ (melkvee.nl)

Milieudefensie heeft bij het hoofdkantoor van FrieslandCampina in Amersfoort (UT) donderdagochtend (10 juni) een spandoek opgehangen met de boodschap aan Den Haag dat als de CO2-doelstellingen gehaald moeten worden, ook Friesland Campina moet bijdragen.

 Milieudefensie voert actie bij grote vervuilende bedrijven (nos.nl)

Actievoerders van Milieudefensie hebben vanmorgen spandoeken opgehangen bij tien grote vervuilende bedrijven. "Hey Den Haag! 65% minder CO2", luidde de tekst, gevolgd door de mededeling dat het bedrijf waar de actievoeders stonden ook mee moest doen.

Nieuwsgrazer

Reacties

+1
Tommie1
Het houd niet op, niet vanzelf.......
+3
Bennie Stevelink
Het maakt duidelijk hoe noodzakelijk focusplanet is. Nu hebben we een weerwoord wat we anders niet hadden gehad.
sorry
@Bennie Stevelink ja bennie dat liep weer met een sisser af...kost wel wat maar dan heb je wel iets.......heeft hester al dagvaarding gestuurd wegens smaad?
+2
sorry
@Bennie Stevelink oja het hocuspocus gebeuren gaat meer over boertje pesten.dmv herverdelen melkgeld..en heeft niets te maken hoe de nv rfc scoort...nog maar niet te vroeg juichen
+7
robbies
@Bennie Stevelink ook Focus Planet houdt geen rekening met de opname van CO2 door gewassen. De meest elementaire biologische processen- godbetert brugklasniveau - worden genegeerd door de klimaatdrammers. Ze ontkennen fotosynthese door te stellen dat de landbouw een bijdrage levert aan het CO2-probleem
+1
puntertje
@Bennie Stevelink Ik denk dat zelfs bestuur en directie zo langzamerhand ook schijtziek van je geslijm worden.
+5
Boerbakje
@Bennie Stevelink Beste Bennie
Dit zijn mensen die ook al ben je roomser dan de paus je nog een spandoek geven.

Het enige wat er gebeurt is, er wordt voedsel geproduceerd.
Voedsel wat mensen weer eten en je verwacht het misschien niet maar ook weer uit kakken.
Kringloop heet zoiets.
Elke keer het gezeur over voedsel wat niks met de realiteit te maken heeft.
Ik zie het als een moderne vorm van zelfhaat.
Helemaal als je het bekijkt op wereldschaal hoe efficiënt en netjes we dit
hier doen.

Mijn boodschap aan jou Bennie.
Draag dit uit in plaats van je eigen nest te bevuilen.
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!