Belangstelling voor ingedikte melk groeit

Het onderzoek naar het indikken van melk begon jaren geleden op de Dairy Campus in Leeuwarden. Nu het technische gedeelte is afgerond, moeten onderzoekers de keten overtuigen dat ingedikte melk goed te verwerken is tot zuivelproducten.

Deel dit topic

Reacties

Vdejong
Heet dat niet blanke vla?😂
Farma_boerke
Jammer genoeg op dit moment uitgesloten via de leveringswoorwaarden van de verschillende melkfabrieken (mede agv inschatting voor analyse QLIP en verwerking in fabriek)
Bartlehiemboer
Hier verwarmen wij ons huis met het afkoelsysteem van de melk....Denk dat dit straks niet meer werkt met het ingedikte melk systeem. Dan maar pro klimaatverandering, is het in de winter toch nog warm te krijgen. 🙄

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0