Vrouw wordt op de hoorns genomen bij Spiegelwaal; alle wilde runderen weg van terrein, behalve eenzaam kalfje



Quote:
NIJMEGEN - Moederziel alleen loopt een kalfje woensdagmiddag tussen de hoge begroeiing op de kop van stadseiland Veur-Lent in Nijmegen. De rest van de kudde Schotse Hooglanders die er tot voor kort graasde, is al van het terrein gehaald. Aanleiding is een incident waarbij een fotograferende vrouw op de hoorns is genomen door een moederdier.

Deel dit topic

Reacties

Jannus
Het valt gelukkig allemaal mee,was het een wolf geweest was er vast wel ergens een knaaggaatje te vinden geweest,natuurlijk gedrag vertonen is in dus niet zeuren.
+4
cjw73
Gewoon laten lopen die beesten. Ze willen toch graag koeien met horens. Dan kan dit gebeuren. Shit happens...
Vdejong
@cjw73 ... in de broek.😂
+1
ted9
A kijk de oerrunderen die het romantische beeld van de Nederlands nep natuur moeten verbeelden.
+1
kanniewaarzijn
Tja, het is weer treurig, de mond vol over natuurlijk gedrag en als ze dat doen is het ook weer niet goed. En het kalf scheiden van de moeder is dan opeens ook geen probleem.
+3
Tinus
Die vrouw was ook wel enorm dom bezig. Zo dichtbij en dan nog gehurkt ook. Zodra je overeind komt voelt het beest zich bedreigd en jij kunt niet snel genoeg weg komen. Bij mij achter het huis staan die beesten ook. Ik heb er iets meer eerbied voor.
instagram.com/p/CP0yyKnJE6L/
+1
labella
@Tinus fantastisch filmpje en dan die reactie erbij, red bull geeft je vleugels....
+2
Nevergiveup
Tja die mensen hebben ook geen (boeren) verstand , het word met de dag dommer hier in het Vernederland
+4
Nevergiveup
Wat dom om dat kalfje nu alleen te laten lopen , het is een kudde dier sukkels

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
9
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0