Goedemorgen, melk er bij?

Goedemorgen
Lekker aan het ontbijt
Kinderen glaasje melk er bij!
Neem er zelf ook 1 of 2
Goed voor de botten
Dadelijk weer in de auto
De file in
Op weg naar TaTa Steel
Fff dagje centjes verdienen
Langs de kant van de snelweg allemaal weilanden vol schijtende koeien
Je ziet de natuur verpieteren
Doe er wat aan Jesse
Oom Tjeerd helpt wel

Deel dit topic

Zwarecross

Reacties

Zwarecross
Dit rund snapt er niets meer van

(klik om te vergroten)

Vdejong
@Zwarecross dit zou je in een landelijk dagblad moeten zetten. Maar grote kans dat dit artikel overgeslagen wordt door de lezer.
+1
ted9
@Vdejong Niet door de lezer. Het komt er niet in door de redactie.
Vdejong
@ted9 waarschijnlijk.
+3
Van-Epscheuten
@Zwarecross leuk artikeltje, kan me alleen zo storen aan de laatste alinea, fabrieken stoten niet voor de lol co2 uit, net zo min, als wij niet voor de lol methaan of stikstof uitstoten. Ik heb geen hekel aan tata steel, ik ben ook metaal nodig voor mijn auto, machines, en stalinrichting. Waarom moet er dan zo afgegeven worden op een andere partij? Het polariseert, het is geen wij-zij verhaal, we moeten samen zorgen voor deze aardkloot, en haar bewoners.
Frans1
@Van-Epscheuten 👍 goed gezien
Zwarecross
@Van-Epscheuten Het is oorlog
Zij of wij de kop er af
Daar gaat het om
hans1980
10000 jaar geleden was het warmer dan nu met een lage CO2
Rara??

Kortom wetenschappers weten meer niet dan wel
Vdejong
@hans1980 je was er bij?
de jonge
@hans1980 klopt, als je je er eens echt in gaat verdiepen dan kom je er achter dat dat gezemel wat zich nu allemaal afspeelt helemaal niets aparts is....zolang de wereld bestaat is die altijd aan veranderingen onderhevig geweest. kijk bv alleen maar eens naar de eerste kaart van de wereld en leg daar de kaart van de wereld van nu bovenop......maar dat zal denk ik volgens bepaalde partijen ook wel door de landbouw zijn gekomen,zucht
Vdejong
@de jonge maar verandering gaat nu, volgens "geleerden", in een razend tempo. Kan zijn, ik was er 10000 jaar geleden niet bij.
somerled-delremos
@hans1980 Na ja, over 10.000 jaar geleden zijn we het wel aardig eens dat het toen nog fris was in de Nederlandse taiga. Maar je hebt wel gelijk dat wetenschappers meer niet dan wel weten en over het klimaat van de afgelopen 10.000 jaar is geen consensus (zie afbeeldingen)

(klik om te vergroten)

Stijging temperatuur?

(klik om te vergroten)

Lichte afkoeling?

(klik om te vergroten)

Surfen op golven en dalen
« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!