FrieslandCampina in beroep tegen Thaise boete van 57 miljoen euro

De rechtbank in Thailand heeft op 31 mei uitspraak gedaan in een geschil tussen Royal FrieslandCampina (RFC) en een zakelijke klant. Het zuivelconcern moet een compensatie betalen van omgerekend 57 miljoen euro. RFC gaat hiertegen in hoger beroep.

Deel dit topic

Reacties

+1
robotmelker
Je zult lid zijn van zo'n gedrocht... Moet de ark van Noach lijken maar de Titanic komt eerder in de buurt.. verlies nemen en de verantwoorlijke aansprakelijk stellen...
Vdejong
@robotmelker verantwoordelijke is waarschijnlijk met de "Thaise" zon vertrokken.
+2
George
Er gebeuren toch wel veel rare dingen in het buitenland welk de leden toch steeds maar geld blijven kosten. Het lijkt niet op te houden.
puntertje
Wat een broddelwerk als achteraf nog dit soort claims gedaan kunnen worden. En ja, als je dan bij een plaatselijke rechtbank terecht komt dan weet je het wel.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0