Iemand BEAU nog gezien?

Caroline vs Esther

Deel dit topic

hans1980

Laatste  |  

Reacties

+4
Weidezicht
Jep. Caroline weer top. Jammer dat die zure telkens ruimte krijgt om haar standaardverhaal af te draaien en dat de foto s op de achtergrond niet het hele beeld uit een stal tonen, maar altijd een koppel vee wat op een dot voor het voer staat te wachten, of uit nieuwsgierigheid allemaal bijelkaar staan. Beau was tikkeltje kritisch naar ouwehand en zat nog advocaat die haar ook wees op het feit dat ze niet keihard uitsprak dat de burger totaal niet geraakt wordt. Deze zaak doet de pvdd niet groeien.
groeier
Zie geen verschil met een mis houden huisdier op een flatje, straks mag je enkel over de grens nog dieren houden als dat zo door gaat.
+1
weurding
@groeier geloof niet dat je over de grens zoveel beter uit bent, tenminste niet in omliggende landen, echter melde dvhn vandaag in de krant dat er schaarste kwam in diverse markten, ook landbouwproducten, dat is het enigste wat het tij keren kan hoop ik
weurding
@groeier geloof niet dat je over de grens zoveel beter uit bent, tenminste niet in omliggende landen, echter melde dvhn vandaag in de krant dat er schaarste kwam in diverse markten, ook landbouwproducten, dat is het enigste wat het tij keren kan hoop ik

(klik om te vergroten)

+1
Eers kiek´n
Gezien maar het amendement ook gelezen.... Daar staat geen Chinees is.... geen onderscheid dieren of intensieve veehouderij.... Nu nog geen last maar in principe moet volgend jaar alles aangepast zijn..... kalfjes bij de koe laten.... ze stappen op grond van deze wet zo naar de rechter.... Vroeger aanbindstallen. Geen last van de horens loopstallen daarentegen wel. Nu mag onthoornen straks niet meer..... geeft veel onrust in de stal.... Ester Ouwehand komt over een paar jaar mijn stier dan zonder neusring maar eens uitleiden...... in de natuurlijke omgeving van de stier.... Kan zij ook eens genieten..... Juridisch niets tegen te doen unaniem aangenomen eerste kamer. Het enige wat nu rest is een geheel nieuwe wet die de oude vervangt.
Thomas2000
Wie zegt er eigenlijk dat die dieren aangepast worden. Dieren met hoorns verwonden elkaar ook in een natuurlijke omgeving. Dat is geen aanpassing aan het systeem.

Kalfjes weg na de geboorte. Ook dan pas ik niets aan het kalfje aan.

Castreren van huisdieren daarintegen wel.

Ik denk dat gedomesticeerde dieren uitgesloten moeten worden. Huidige koeien/varkens/kippen hebben niets meer met natuur te maken. Dit zijn dieren waar je voor moet zorgen.
+8
weurding
Quote Reactie van @Thomas2000:
Dit zijn dieren waar je voor moet zorgen.

net als mensen uit/ in steden, laat je die los in de natuur blijft er ook niks van over, meesten gaan elkaar dan ook te lijf
+1
apel
Ik kan er niks aan doen als dat kalfje vanzelf in die eenlingbox kruipt. Zal wel natuurlijk gedrag zijn dan..........
Groen1

pa
Heb het ook gezien en werd er onpasselijk van . Zit stiekem wel heel wat onbenul in de beide kamers dat zoiets er door gaat.
Albert Altena
Ze kunnen er in de Tweede Kamer niks aan doen.
Ze hoorden immers niets anders.
CDA met Geurts
VVD met Lodders
En het LTO hebben hopeloos gefaald.
Hopen op Caroline v/d Plas voor de ontnuchtering.
+8
Bartlehiemboer
@Albert Altena Zou mevrouw van der Plas wel een bloemetje gunnen. Van ons, de boeren. Komt altijd goed over bij een vrouw. Vind dat ze het super doet in haar eentje, waar al die poeh ha mensen giga falen
Melkputje
@Albert Altena vergis je niet bbb heeft ook ingestemd met de wet dieren, na de amendementen zijn aangenomen!
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!