Advies na grote brand Oldebroek: laat vee voorlopig niet in de wei grazen



Quote:
Veehouders in de omgeving van Oldebroek worden door de gemeente geadviseerd voorlopig hun vee binnen te houden. Dat heeft alles te maken met de grote brand dinsdagmiddag en avond bij een bedrijf in het dorp.

Deel dit topic

Reacties

+2
Kringloper
Zonnepanelen, we gaan nog wat beleven met die dingen. Uitgediende molenwieken stoppen we in de grond, maar wat zijn we lekker groen bezig?
@Kringloper Ja we gaan ook nog van het GAS af,schiphol word ontmanteld.
+1
Sunpowersystems
@Kringloper Pardon? Zowel op de foto als in de tekst bij het nieuwsbericht kom ik geen zonnepanelen tegen. Wel golfplaten, al dan niet asbest. Het autobedrijf ernaast heeft op de satellietfoto wel panelen, maar is niet getroffen. Op zijn minst een wat ongenuanceerde uitspraak.
diekman
@Sunpowersystems we spreken elkaar wel weer wanneer door droogte de eerste Zonnevelden affikken.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0