Oplossing voor registratie door maatschap in zicht

Het registreren van een landbouwvoertuig op naam van een maatschap is niet mogelijk. Een wetswijziging moet dit in de toekomst wel mogelijk maken. Om (dure) herkeuring te voorkomen, is het verstandig dit jaar wel te registreren.

Deel dit topic

Reacties

puddingbroodje
Hoe registeren jullie een voertuig zonder plaatje ik heb er 1 waar nooit een plaatje aangezeten heeft en 1 die eraf gegaan is. kan ik die gewoon zelf maken? en hebben jullie dan nog tips?
+1
Boerbakje
@puddingbroodje gewoon een setje slagletters cijfers.
huub
@puddingbroodje ik heb ook een oude trekker zonder plaatje. Aanvraag gedaan, RDW vroeg om een foto van de trekker, het chassisnummer en een foto van het typeplaatje. Foto van de trekker en het chassisnummer opgestuurd. Een aantal weken later het kentekenbewijs ontvangen.
PIONIER
@huub En dat zonder dat er een plaatje op zit???? 😀
bio boer
@huub dat was bij mij ook het advies met een balenwagen is een zelf bouw door mechanisatie bedrijf uit de buurt dus ook geen plaatje of nummer

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0