EP trekt verbod op benaming plantaardige producten in

Het Europees Parlement (EP) heeft een voorstel voor een verbod op verwijzingen naar zuivel op plantaardige producten ingetrokken. Omschrijvingen als 'variatie op yoghurt' of 'alternatief voor kaas' op veganproducten mogen daardoor blijven bestaan.

Deel dit topic

Reacties

hypotheekboer
Slappe knieën..... Als het geen zuivel of vlees is, waarom zouden ze het dan zo willen noemen? Stelletje meeëters. Op zuivel of vlees zetten ze toch ook geen `alternatief voor plantaardig´?
Spuit11
@hypotheekboer Nou en. Er is toch, letterlijk, geen hond die het vreten wil
+2
Greetje
@hypotheekboer zou anders best een goed idee zijn, "alternatief voor ultra bewerkte soya uit brazillie" of "alternatief voor noten die van straatarme kinderen uit de derde wereld afgetroggeld zijn"

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0