Boswijk (CDA): politiek aan zet in fosfaatdossier

Volgens CDA-Tweede Kamerlid Derk Boswijk is de politiek mede-veroorzaker van de fosfaatproblemen. CDA-Tweede Kamerlid Derk Boswijk vindt dat de politiek stappen moet gaan zetten in het fosfaatdossier. Tijdens het aanbieden van een petitie door melkveehouders van Innovatief uit de Knel aan de landbouwcommissie van de Tweede Kamer zei Boswijk dat de politiek ook mede-veroorzaker is …

Deel dit topic

Reacties

Vinkje
Foutje
Petitie is niet van innovatiefuitdeknel
Een groep van 150 boeren heeft dit gedaan
Zeer divers gezelschap
Met ondersteuning van een tiental advocaten
+1
robbies
@Vinkje heb je van Co weer een ban gehad?
Noorderling
Shit, we zaten zelf in de coalitie...
demelkboer
Fosfaatrechten zijn zo 2020. Stikstof moet je hebben
Spuit11
@jg Ik geef meteen toe, ik ben niet bijster slim, maar het is toch weer verbazingwekkend dat dit stuk vuil "natuur" en "woningbouw" in één adem noemt. Komt nog eens bij, hoe kan zo'n atheïsten partij die anti leven is toch zo begaan zijn met "de natuur"!?
Volkert, als je dit leest. Trek een bomvest aan en doe je ding bij de grootste natuurvernielers die dit land ooit heeft gekend.
#woordkunst
jg
De politiek hoeft kwa fosfaat helemaal niet meer aan zet. Het Stikstof dossier is veel belangrijker . Fatsoenlijke behandeling van de sector op dat vlak moet alle aandacht krijgen. Onvermijdelijke krimp van gebruikte N-ruimte leidt tot geheel andere realiteit in de sector. Innovatie leidt nooit tot 70 % reductie.
Farma_boerke
@jg overheidsbeleid lijdt ook niet tot reductie, kijk maar in Brabant.
Creatief rekenen om die 70% weer in te kunnen zetten echt alles word uit de kast getrokken om op te plussen voor de reductie.
Vinkje
Welke oplossing heeft het cda?

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
9
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0