Scheuring in Forum: Kamerlid Van Haga splitst zich af met twee anderenQuote:
Dat heeft Wybren van Haga bekendgemaakt op Twitter. Forum betreurt de beslissing, maar wil blijven samenwerken.

Deel dit topic Scheuring in Forum: Kamerlid Van Haga splitst zich af met twee anderen (nos.nl)

Dat heeft Wybren van Haga bekendgemaakt op Twitter. Forum betreurt de beslissing, maar wil blijven samenwerken.

Twentsch Land

Laatste  |  

Reacties

Detukkeroettwente
Straks een SCHEURING bij het CDA , ent feesie word steeds mooier. !!!
+2
weurding
@Detukkeroettwente bij D66 hept ze ok al 'n scheur🙈
Zwaagdijk
Erg jammer. Baudet is ook niet helemaal goed gebakken. Maar wie niet delen kan, kan niet vermenigvuldigen. Verdeel en Heers. Rechts wordt zwak..
Brutus64
Hopelijk gaan deze kamerleden zich aansluiten bij Ja21
Twentsch Land
Hopelijk niet bij ja 21 want dat wordt nee 22

@Brutus64
Koeien boertje
@Twentsch Land die hebben ook weer met zoals pvv met dierwelzijn met links mee gestemd.
+1
Zwaagdijk
@Koeien boertje ja 21 was achteraf niet zo’n goede keus. Ik denk dat ze niet zo erg luisteren na de adviezen van JC.
+6
arie.j
Verwonder me niets.
Als je gisteren ook het gepijnigde gezicht van Haga zag bij dat corona gedoe van van zijn fractieleider.
Later bood Haga er nog zijn excuus voor aan in de Kamer
Daarvoor was er natuurlijk al de vergelijking van de corona maatregelen met de Duitse bezetting en terreur in De 2e Wereldoorlog waar Haga zich openlijk van distantineerde.
Wanneer je fractieleider hebt die zich als een gekke losgeslagen en doorgedraaide puber gedraagt, dan zit er niets anders op, als je tenminste het laatste restje fatsoen en zelfrespect nog wil behouden
George
Dat is nu wel gedaan met die Baudet. Lange tijd gedacht dat het wat zou worden voor al die perikelen.
+2
van Ittersum
@George Dat Baudet en ook Wilders sucses hadden is niet een verdienste omdat ze zo goed zijn maar omdat de bepaalde zittende partijen/personen in de ogen van de kiezers steken hebben laten vallen. En ondanks hun standpunten en/of taalgebruik zijn ze op een één of andere manier voor bepaalde groepen énorm charismatisch.
Partijen zonder overduidelijke structuren, grondbeginselen houden het in de regel het nooit lang vol of ze zijn en blijven in- en extern grillig bezig. Het lijkt soms ook dat iedereen met een zegje welkom is als een stemmentrekker maar uiteindelijk bestaan zulke partijen maar uit 1 of 2 personen die baas zijn.
+5
robbies
Quote Reactie van @van Ittersum:
Wilders sucses hadden

Wilders is al jaren 1 van de drie grootste partijen van NL. Die is dus gewoon nog steeds succesvol.
Noorderling
@robbies
Het verzilveren valt alleen nog niet mee.
robbies
@Noorderling Met regeringsdeelname kan hij alleen maar verliezen. Maar dat was de discussie niet. @van Ittersum suggereerde dat Wilders maar tijdelijk succesvol is, maar is al ruim 17 jaar een grote fractie in de kamer is.
+1
Albert Altena
@robbies De beste stuurlui staan aan wal.

Wilders was ook groot voorstander van het intrekken van uitkeringen bij fraude.
Daar hebben boeren mee te maken gehad bij foutjes ( zelfs het vergeten van kruisjes) in de gecombineerde opgave, waardoor subsidies niet uitgekeerd werden.
Maar ook mensen in de toeslagen affaire, die door fraude ( dan terecht) , maar ook door kleine invul foutjes hun totale uitkering stop gezet werd.
+1
Melkweb
@robbies Wilders is niet succesvol want hij heeft nimmer verantwoordelijkheid willen en kunnen dragen.
robbies
@Melkweb Jij meet het succes van een partij af aan regeringsdeelname? Volgens mij bestaat een partij bij de gratie van het aantal stemmen en bijbehorend aantal zetels. En Wilders slaagt er al 15 jaar in om die stabiel te houden in de Tweede Kamer, ondanks dat niemand met een gemiddelde politieke interesse meer dan 2 kamerleden naast Wilders kan opnoemen. Daarnaast ook al minimaal 10 jaar met een behoorlijk aantal zetels in de Eerste kamer en In elke provincie levert PVV Statenleden. Ik ben geen Wilders-stemmer, maar wat die man opgebouwd heeft is gewoon indrukwekkend en succesvol. Noem mij in de recente geschiedenis van de politiek iemand die zo'n partij om zichzelf heen gebouwd heeft. Mij lukt het niet.

Je mag van mij van Wilders vinden wat je wil, maar je neemt een loopje met de waarheid als je zegt dat die man niet succesvol is. Hij dicteert zijn partij met ijzeren hand, alle controverse die ontstaat gaat over zijn persoon. Hoor je iemand nog weleens over Graus? Geen gespinde mediastrategieen, maar authentiek blijven. dat in tegenstelling tot Jetten, Kaag en Klaver, waarbij elk woord is gescript. Dat spreekt blijkbaar mensen aan. En naar het schijnt wordt hij ook gewoon prima gepruimd door de overige politici.
pa
Quote Reactie van @robbies:
Die is dus gewoon nog steeds succesvol

Zijn er al "wapenfeiten" bekend van ons geert?
Weidezicht
@pa nou doordat geert weleens moppert over de instroom, is dat voor aantal andere partijen wel reden geweest om daarvook wat kritischer over te zijn. Anders hadden we nog veel softere regels gehad.
Twentsch Land
Van links dreigt er meer gevaar dan van rechts .... pa......maar links is stiekem en voor ...die... de politiek weinig volgen hebben dat niet door.

@pa
weurding
Begreep dat binnenhof net als vroeger weer een gracht krijgt, de hofvijver was schijnbaar niet diep genoeg om alle shit te dumpen, of er een open verbinding komt met de Noordzee is nog onbekend, er moest nog 💸💸 voor gevonden worden
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!