Stikstofcrisis: verraste overheid had geen plan B



Quote:
DEN HAAGDe impact van de stikstofcrisis is onderschat door het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV). Een plan B lag er niet. ...

Deel dit topic

Reacties

hans1980
Tuurlijk wel normen 140 x hoger maken net als in buurland Duitsland
+6
Alles is verzonnen , en LTO en de zuivel bestuurders gaan gewoon mee in deze onzin, nee de bestuurders vinden dit niet leuk dat dit hier staat , de ZURE regen word ook weer voor de dag gehaald.
pa
Quote Reactie van @Detukkeroettwente:
Alles is verzonnen

Er wordt stikstof aangevoerd en afgevoerd. Is een benutting van 40% haalbaar? En waar blijft de rest dan? Zolang we daar geen goed antwoord op hebben blijft het tobben!!
bio boer
@pa n benutting van de bemeste n is gemideld 60% volgens klw maar kan zo richting 80 of 90% alleen alleen meten we dan heel wat kg n minder bemesten de laaste kg n die worden bemest worden het slecht benut
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @pa:
En waar blijft de rest dan? Zolang we daar geen goed antwoord op hebben blijft het tobben!!

Dat antwoord is er allang, maar willen we niet horen! En zolang we niet horen willen, blijft het tobben!!
sorry

robbies
@sorry de Balie is echt de plek waar dat debat gevoerd moet worden....

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0