Illustratie van:

Fendt Farmer 102S - Zitting voor stoel verkrijgbaar?

Hallo, mijn onlangs aangeschafte Fendt heeft een erg versleten stoel. Bestaat er een mogelijkheid om enkel het zwarte deel waarop je zit te vervangen? Waar kan ik zoiets vinden? Mag 2de hands zijn, maar liefst in beter staat dan de huidige zitting 😉

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

vriesjan215
Dat weet ik niet, ik zie wel dat jij bij de hef een hulpcilinder erop hebt zitten, dat was volgens mij niet standaard, gewoon ter informatie. Wij hebben dat ook, ook pas later erop gebouwd.

Voor de stoel zou ik zeggen dat het mogelijk moet zinn om alleen het zwarte gedeelte waar je op zit te vervangen. Zitten er geen bouten of zoiets om het van elkaar af te halen, het verstel gedeelte en de stoel.
Vlaanderen
Keuze genoeg in het vinden van een goede complete stoel voor minder dan €100
+1
Klein Rot
@Roebas
In Duitsland zit een bedrijf die deze kussens namaakt www.Tractorkissen.de.
Als je onderaan de pagina 2 de pdf download staat op op het eerste blad rechts een kussen dat op alle Fendt trekkers met een Grammer DS50 zitting past.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt Farmer 102S en hebben de trefwoorden stoel , vervangen en versleten geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN