Melkprijs FrieslandCampina stijgt naar 37,50 euro

De FrieslandCampina-garantieprijs van mei stijgt met 1,50 euro per 100 kilo melk ten opzichte van die van april en komt daarmee op 37,50 euro. De garantieprijs voor biologische melk stijgt met 0,25 euro en komt op 48,75 euro voor mei.

Deel dit topic

Reacties

Fritsje
Hoppa, gas er op zwz voor een goede referentie ivm leveringscertificaten
Elvis
@Fritsje of nog meer bijstorten
Boertjebastiaan
Strategie, leden tevreden houden door ontbreken nabetaling.
Kansloos weer🤔
+2
de Tank
@Boertjebastiaan zolang ze mij tevreden kunnen houden. Ik weet niet of je lid bent van FC, anders kun je misschien vragen dat je niet in dit zoethoudertje trapt en gewoon 36 euro wilt.
+3
puddingbroodje
@Boertjebastiaan het is niet goed of het deugt niet......
+1
de Tank
@puddingbroodje ik kreeg van m'n ouwe altijd op m'n flikker als ik zo ontevreden deed, ik begrijp zijn ergernis maar al te goed. Slaat op Bastian voor de duidelijkheid.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0