Europese verordening moet misbruik van kunstmest voorkomen

Een nieuwe Europese verordening moet er zorg voor dragen dat misbruik van kunstmest en andere chemische stoffen voor het fabriceren van explosieven wordt voorkomen. Verkopers moeten sinds 1 februari controleren of de afnemer een professionele gebruiker is

Deel dit topic

Reacties

+1
puntertje
Een verordening, dat zal terroristen afschrikken. Waarom denken bureaucraten nog altijd dat stringente regelgeving tot de gewenste resultaten leiden?
kanniewaarzijn
Kan me herinneren dat het daar jaren geleden ook al over ging inderdaad. Hadden ze het toen niet over een slot op je kunstmestsilo?
+1
puntertje
@kanniewaarzijn Ja, dan haakt een potentiële terrorist subiet af als er een hangslotje op de silo zit. En omdat explosies slecht zijn voor de biodiversiteit zal op het hoofdkantoor in Amersfoort wel nagedacht worden over een aantal foquspunten voor het plaatsen van een slot. En een borgingstraject voor goedgekeurde sloten.
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @puntertje:
nagedacht worden over een aantal foquspunten

Eerst een stuurgroep oprichten enz. enz........😬
+2
JohnDeere7serie
Hier ook de A4 tjes ondertekend terug gestuurd. Stukken veiliger meteen.
labella
@JohnDeere7serie welke A4 tjes??
+4
robotmelker
Laatst nog een vat explosief materiaal op het grasland gestrooid.... Als de temperatuur nu wat hoger wordt... Schiet het gras de lucht in....

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0