EU is het eens over 55 procent minder CO2-uitstoot in 2030Quote:
Afgevaardigden van de 27 landen van de Europese Unie hebben een akkoord gesloten over het opschroeven van de klimaatdoelstellingen. De doelstelling om in 2030 40 procent minder CO2-uitstoot te hebben ten opzichte van 1990 is verhoogd naar 55 procent.

Deel dit topic EU is het eens over 55 procent minder CO2-uitstoot in 2030 (telegraaf.nl)

Afgevaardigden van de 27 landen van de Europese Unie hebben een akkoord gesloten over het opschroeven van de klimaatdoelstellingen. De doelstelling om in 2030 40 procent minder CO2-uitstoot te hebben ten opzichte van 1990 is verhoogd naar 55 procent.

paul1

Reacties

+2
jg
KLW-tje er op los laten en het is weer klaar .....
+1
Spuit11
Nu snel investeren in kerncentrales en bestaande biomassacentrales en kolencentrales ombouwen naar Thoriumcentrales . Thorium is gewoon voorhanden in Nederland , hierdoor hoef je geen uranium te kopen . Daarnaast kun je de afval of rest van de kerncentrales gebruiken in de Thoriumcentrales en daarmee kun je de straling die nu uit deze resten deminiseren tot bijna nul .
Kunnen de windmolens uit het landschap weg en daarnaast de nieuwe asbest van zonnepanelen verwijderen . Hierdoor kan de elektrische prijs weer naar beneden .
Kijk eens naar de buren waar veel windmolen en zonnepanelen zijn daar rijst de prijs omhoog en dat is nog lang niet eindig .
Bekkink
@Hans is Hobby boer en schiphol sluiten....
+3
puntertje
Ik denk dat ik een politieke partij op ga richten met als doelstelling 80% reductie, andere sukkels zijn niet ambitieus genoeg. Mensen die kritisch zijn en het irreëel vinden zet ik weg als klimaatopwarming-ontkenners en de grote meute die op mij stemt heeft toch niet in de gaten dat het niet alleen anderen zijn die dat dan moeten doen. Al die gekkies die zichzelf fantastisch vinden met hun elektrische auto, en niet willen horen dat daarvoor kinderen in Congo onder onmenselijke omstandigheden de kobalt mijnen ingestuurd worden, zullen mijn achterban worden. Deze types beheersen de media dus dat is mooi meegenomen. Want wegkijken van de eigen verantwoordelijkheid moet wel een beetje je eigen natuur zijn anders krijgt je eigen opgekrikte groene ego snel een deuk.
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!