De Nederlandse natuur wordt kapotbeheerd. ‘Het is wonder dat er nog zoveel over is’

Natuurbeheer is en blijft een moetje in Nederland, constateren twee onderzoekers. Natuurorganisaties krijgen te maken met perverse prikkels en bureaucratie; behoud van soorten is gericht op wat minimaal moet.

Deel dit topic

Reacties

+5
casev
Quote:
Met de invoering van de nieuwe Wet stikstofreductie en natuurverbetering wordt de komende tien jaar 5 miljard euro uitgetrokken voor natuurherstel en robuuste natuur, schrijft Hunink. Het kabinet zet vooral in op intensief beheer in zwaarbelaste gebieden.

Met zo`n bedrag in het vooruitzicht ga je als natuur ``beschermer`` uiteraard niet roepen dat het wel meevalt met die stikstof.......

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's natuur , natuurbeheer en ammoniakrechten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0