'OM onderzoekt milieuvervuiling door fout gerecyclede grond'Quote:
EenVandaag en Trouw melden dat op minstens tien plekken zorgen zijn over milieuvervuiling. Afvalstoffen Terminal Moerdijk leverde de gerecyclede grond.

Deel dit topic 'OM onderzoekt milieuvervuiling door fout gerecyclede grond' (nos.nl)

EenVandaag en Trouw melden dat op minstens tien plekken zorgen zijn over milieuvervuiling. Afvalstoffen Terminal Moerdijk leverde de gerecyclede grond.

weurding

Reacties

+3
George
Opgemengd en onder de norm gebracht waardoor er eigenlijk steeds meer vervuilde grond is.
casev
@George dat is idd hoe het werkt. Het ding is: hoe meer regeltjes ze verzinnen, hoe creatiever men (moet) worden om nog wat te kunnen verdienen...
+5
puntertje
Wat vroeger vervuilde grond heette, heet tegenwoordig ´gerecyclede grond´ of ´industrie grond´ maar het is natuurlijk precies dezelfde troep. Louche bedrijven met blinkende homepages zoeken de mazen in de wet op om die rommel te dumpen vaak door (op papier) wat bij te mengen. Goed toezicht is buitengewoon complex en duur en lagere overheden zijn daarvoor niet capabel of hebben simpelweg de middelen niet. En daarna is de vogel gevlogen of zit er een katvangers bv-tje tussen dat ze failliet laten gaan. Welkom in de wereld van het grote ´milieu´geld.
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!