Hittestress zeven dagen vooruit voorspeld

Veehouders, adviseurs of dierenartsen kunnen voortaan online zien of er de komende zeven dagen hittestress kan optreden bij geiten, koeien, pluimvee, schapen of varkens. Dat is het resultaat van de samenwerking tussen LTO Nederland en Royal GD.

Deel dit topic

Reacties

+6
labella
Tjongejongejonge hebben ze niets beters te doen, staat er ook nog bij wanneer ik een biertje uit de koelkast moet trekken om af te koelen?
+2
matt
@labella trek er maar snel 1 open 😀))
+1
cjw73
@labella


Biertje doe ik elke avond. Dus dat weet ik wel.
Larpfarm
@labella als dit het alternatief is voor de wakker dier voorstellen ('stal half leeg omdat het anders te warm wordt') dan zou ik daar niet zo cynisch over doen... Hoewel dat natuurlijk altijd makkelijker is
labella
@Larpfarm je kunt toch zelf ook nog nadenken hoop ik en als het warm wordt zetten wij gewoon een paar sproeiers aan op het dak, probleem opgelost. Hoe moeilijk kan het zijn.
+1
Porky
Hou toch op , hoe vaak klopt de weers voorspelling? Ze kunnen het weer nog amper een dag vooruit voorspellen, let maar eens op , ze voorspellen vaak mooi weer v het weekend, en even zoveel klopt er vaak gn moer van.
Vdejong
Nieuw verdienmodel voor lto waarschijnlijk, zul je een abonnement voor moeten nemen zeker?
Larpfarm
@Vdejong het is gratis. Had je ook zelf even kunnen checken gddiergezondheid.nl/hittestress/
+1
Vdejong
@Larpfarm heb ik niet meer nodig

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
9
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0