Gezocht: mensen die met Boumatic melkrobots gemolken hebben.

Op 25 november 2020 heeft de rechtbank Overijssel geoordeeld dat wij terecht de overeenkomst betreffende de levering en installatie van 2 Boumatic robots enkelbox MR-S1 en 1 dubbelbox type MR-D1 buitengerechtelijk ontbonden hebben op basis van de volgende problemen:

• Slechte werking hard- en software waaronder selectieproblemen
• Onevenredig aantal storingen waaronder te veel mislukte aansluitingen

In verband met verdergaande persoonlijke aansprakelijkheidsstelling van de heer P.A.M. Stortelder van de Wopereis Groep Doetinchem vragen wij u zich bij ons te melden wanneer u vóór maart 2015 gemolken heeft met hetzelfde merk en type robot en soortgelijke problemen hebt ondervonden. Schroom niet u bij ons te melden; u bent niet de enige!

U kunt bellen met 0 6 22 14 63 73

Deel dit topic

Boumaticmelkrobot

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden boumatic geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!