Ministerie van Landbouw teleurgesteld door uitspraak pulsvisserij

DEN HAAG (ANP) - Dat het Europees Hof van Justitie het Nederlandse verzoek heeft afgewezen om het verbod op de pulsvisserij nietig te verklaren, is een "teleurstellende uitspraak", zegt het ministerie van Landbouw. Ook voor "de betrokken vissers" is het een tegenslag, zegt het ministerie van Carola Schouten.
 Ministerie van Landbouw teleurgesteld door uitspraak pulsvisserij (nieuws.nl)

DEN HAAG (ANP) - Dat het Europees Hof van Justitie het Nederlandse verzoek heeft afgewezen om het verbod op de pulsvisserij nietig te verklaren, is een "teleurstellende uitspraak", zegt het ministerie van Landbouw. Ook voor "de betrokken vissers" is het een tegenslag, zegt het ministerie van Carola Schouten. Het bericht Ministerie van Landbouw teleurgesteld door uitspraak pulsvisserij verscheen eerst op Nieuws.nl.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden landbouw , europees , uitspraak en den haag geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!