Nevedi vindt zwartepiet van WNF onterecht

Nevedi, de brancheorganisatie van diervoederproducenten, vindt het onterecht dat het Wereld Natuur Fonds (WNF) de Nederlandse diervoederindustrie heeft aangewezen als veroorzaker van ontbossing. Nevedi stelt dat Nederlandse diervoederproducenten juist aan de basis hebben gestaan voor het verduurzamen van de sojateelt. Samen met de overheid en ngo's als het WNF.

Bron

Nevedi vindt zwartepiet van WNF onterecht
nieuweoogst.nl

Deel dit topic

Nieuwsgrazer

Reacties

+1
somerled-delremos
Goed verhaal, maar blijft bij preken voor eigen parochie.

In plaats van een vakblad zou dit in een algemene landelijke krant moeten staan (Telegraaf of AD), en lever een keer een gast voor dat programma van WNL op de zondagmorgen..
Taeke Brottner
somerled-delremos
@Taeke Brottner nope, in dat politiek gekleurde verhaal (wat ook de aanleiding is voor het artikel in de Nieuwe Oogst), zijn ze slechts een voetnoot.
+2
yeti
@somerled-delremos Helemaal eens. En waar lees ik iets over die verantwoord geteelde rtrs soja die uitsluitend in NL wordt gebruikt door de voerindustrie?
achterhoeker2
@somerled-delremos En dan iemand met verstand dus niet ene van dat FDF.
« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!