Melk, vlees en kaas uit eigen streek: 'korte keten' wordt steeds populairder

Het aantal boeren dat rechtstreeks zijn spullen verkoopt aan de consument, de zogenoemde ‘korte keten’, groeit de afgelopen jaren. Daarbij winnen streekproducten steeds meer aan populariteit. Dat merken ook Annemiek Scholten en Nico Steintjes uit Wehl, die sinds kort het vlees van hun eigen varkens alleen nog maar verkopen in hun eigen boerderijwinkel.
 Melk, vlees en kaas uit eigen streek: 'korte keten' wordt steeds populairder (omroepgelderland.nl)

Het aantal boeren dat rechtstreeks zijn spullen verkoopt aan de consument, de zogenoemde ‘korte keten’, groeit de afgelopen jaren. Daarbij winnen streekproducten steeds meer aan populariteit. Dat merken ook Annemiek Scholten en Nico Steintjes uit Wehl, die sinds kort het vlees van hun eigen varkens alleen nog maar verkopen in hun eigen boerderijwinkel.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden varkens , melk , vlees , kaas , platteland , consument en streekproducten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!