SGD presenteert overgangsregeling BGP-tool

Na een oproep van 28 dierenartsenpraktijken om iets te doen aan de onwerkbare situatie die ontstond na het uitbreiden van het aantal controles waar zij verantwoordelijk voor zijn, komt de Stichting Geborgde Dierenartsen (SGD) met een overgangsregeling.

Deel dit topic

Reacties

sil
Nou, hier gisteren koekompas gedaan, en de BGP, een bult overlap, bij de ene vraag bij koekompas moet je een score van 1 tot 5 geven, waarbij 5 beter is, bij een zelfde soort vraag bij BGP, werkt de cijfering net anders om. Oh oh , wat een gedrocht allemaal. Om 9 uur begonnen met onthoornen kalveren en drachtigheidscontrole 25 dieren. 10.30 klaar. Toen het papier werk......om 13 uur ging de dierenarts weg, en hij moet ook nog eea verder uitwerken om de controle af te maken. Weer een papieren tijger erbij.
paul1
@sil zeg maar gerust paarse krokodil

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0