Boerderij - Nieuws en achtergronden over landbouw - kijk op Boerderij.nl

Boederij heeft censuur, je reaktie moet eerst goedgekeurd worden voordat ie geplaatst wordt!

Quote:
Lees over thema's in de rundveehouderij, varkenshouderij, pluimveehouderij, mechanisatie, akkerbouw en over boerenleven op Boerderij.nl.

Home

Deel dit topic Boerderij - Nieuws en achtergronden over landbouw - kijk op Boerderij.nl (boerderij.nl)

Lees over thema's in de rundveehouderij, varkenshouderij, pluimveehouderij, mechanisatie, akkerbouw en over boerenleven op Boerderij.nl.

Stormwind

Reacties

labella
Boerderij heeft nog wel meer censuur, ik kan de artikelen ook niet lezen.....
dorpsrandhoeve
Als je ingelogd bent als abonee, dan duurt het soms wel 20 seconden voor dat hij de tekst laad die voor niet betalende bezoekers niet te zien is. Ze mogen zich daar oprecht schamen.
+2
Hooibaaltje
@dorpsrandhoeve zijn er dan nog mensen lid van?
al paar jaar geleden er uit gegooid, volgens mij kun je er wel zonder.
+1
david2
@Hooibaaltje ik ook, maar werd vandaag weer gebeld voor een super aanbod, ze snappen blijkbaar niet als je opzegt je helemaal geen zin in ze hebt
Albert Altena
Ik snap er ook nog niets van!
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!