Carol in Kamerland - Diepe schaamte

Ja diepe schaamte dat ik ooit lid ben geweest van dit 'onafhankelijk' landbouwvakblad

Quote:
Caroline van der Plas heeft bij de Tweede Kamerverkiezingen van 17 maart 2021 voor de BoerBurgerBeweging (BBB) een zetel veroverd in de Tweede Kamer. Paul Jacobs volgt hoe het haar vergaat in Den Haag. Hoofdstuk 2: Diepe schaamte.

Deel dit topic

Reacties

Albert Altena
Ik moet ook eerlijk bekennen dat ik haar woordkeuze niet kon pruimen.
Maar ook bij Eerdmans.
Vooral nu blijkt dat ook Ollongren zich een gesprek over Omtzigt niet kan herinneren en het geschrevene geen notulen zijn van een gesprek, maar aandachtpunten voor een volgend gesprek.

Wat hadden van der Plas en Eerdmans zich al als mensen met "Boerenverstand" kunnen tonen.
+2
George
Quote Reactie van @Albert Altena:
Wat hadden van der Plas en Eerdmans zich al als mensen met "Boerenverstand" kunnen tonen.

Dat haalt daar in Den Haag geen flikker uit. Wat hebben ze verkeerd gedaan in jouw ogen?
Albert Altena
@George Ze hadden zich open moeten opstellen.
Vooral Eerdmans had als vierde partij in gesprek kunnen gaan.
Realisme
@Albert Altena het was geen citaat maar wel degelijke op het gesprek gebasseerd. Dat Ollongren het zich eigen ook niet kon herinneren maakt het hooguit verdacht dat zei zonder veel kritiek weer door kan. Exacte woorden waren: Pieter Omzigt daar moet je wat mee! Dat kan een normaal denkend mens niet anders opvatten als dat hij weg gepromoveerd moet worden.
+1
Albert Altena
@Realisme Het maakt het verdacht dat de oppositie, maar ook de linkse media geen aandacht geeft aan het vergeten van Olongren.
En de exacte woorden kun je alle kanten mee uit.
Daar stennis om te maken degradeert de gehele Kamer.
Julius
Quote Reactie van @Realisme:
Pieter Omzigt daar moet je wat mee!

Deze uitspraak werd gedaan voordat de voorkeurstemmen bekend waren. De gedachte was dat Omtzigt wel eens meer stemmen kon hebben dan Hoekstra. Op zo'n moment krijg je een rare situatie die Rutte niet geheel vreemd was. Vorige week hoorde ik Rita Verdonk dezelfde woorden zeggen over de verkiezingen van 2006; "ik had als nummer twee meer stemmen dan Mark Rutte, daar moet je iets mee". Je kunt geen conclusies verbinden aan de uitspraak; "daar moet je iets mee", doe je dat wel dan ben je vooringenomen.
+2
Taeke Brottner
Had Agrio toch wel wat hoger zitten dan zich te lenen voor dit soort dingen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0