Deze video van koeien in Huizinge gaat viral op Twitter: 'koeien vonden het te koud en gaan direct weer de stal in'

Bij een boer in Huizinge mochten de koeien vrijdag voor het eerst dit jaar weer naar buiten. Maar eenmaal uit de stal keerden de koeien gelijk weer om en liepen ze terug, de warme stal in. ‘Ze vonden het te koud’. Bekijk hier de video.


Deel dit topic Deze video van koeien in Huizinge gaat viral op Twitter: 'koeien vonden het te koud en gaan direct weer de stal in' (dvhn.nl)

HUIZINGE - Bij een boer in Huizinge mochten de koeien vrijdag voor het eerst dit jaar weer naar buiten. Maar eenmaal uit de stal keerden de koeien gelijk weer om en liepen ze terug, de warme stal in. ‘Ze vonden het te koud’. Bekijk hier de video.

Nieuwsgrazer

Laatste  |  

Reacties

Dwers.
In het voorjaar altijd zo , eerste weken kan de draad maar dicht, anders komen de koeien terug in de stal , even wennen aan nieuw ritme.
+1
hoest
@Dwers. Hier gewoo van 9 tot 6 vrije uitloop maar met mooi weer blijven ze vanaf dag 1 gewoon buiten. Komen hooguit even wat krachtvoer scoren een gaan er dan weer uit. Bij hitte zie je ze om een uur of elf allemaal thuiskomen en moet je om 5 uur de deur dicht doen anders gaan ze half 6 allemaal nog naar buiten😅
Dwers.
@hoest ik weidt de koeien dag en nacht en komen in de zomer zelden thuis uit hun zelf , met hitte soms wel , dan mogen ze binnen.
+1
hoest
@Dwers. De koeien lijken hier op hun baas, als ik niet buiten wil zijn komen zij meestal ook thuis
+2
Herbert
Ik denk dat met dat weer van gisteren en de komende dagen heel veel koeien terug de stal in rennen😂 Ik wacht nog wel ff een paar dagen met weiden.
BertK
Ook bijzonder, D66 en overheid streven naar papierloze kantoren, alles digitaal. Waar loopt Ollongren mee? Papier, niet eens een paar velletjes, nee, een stapel!
+4
Realisme
@BertK een tablet is moeilijker af te lezen voor fotografen
weurding
@Realisme iets wat digitaal is kun je makkelijker versturen, fraudegevoeliger
bio boer
@weurding en wissen of aanpassen als het spannend wordt hen handschrift schrijf je niet zo na
+1
Bietenbrug
Als je een beetje verstand hebt doe je met zulk weer geen koe in de weide!
Bartlehiemboer
@Bietenbrug Misschien komt het verstand bij de burger terug met dit soort beelden...
labella
@Bartlehiemboer ik vrees van niet, veel burgers hebben hetzelfde probleem als Rutte.
+2
hookwood
Wat een watjes die koeien. Hier lopen ze zomer en winter buiten te vreten en ook op een dag als vandaag is gewoon al het voer voor het voerhek geconsumeerd door de dames.
weurding
@hookwood volk stond ze niet aan 😁
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!