Jounalist Tom van der Ham over intensieve landbouw

Deel dit topic

hans1980

Laatste  |  

Reacties

hans1980
+1
Coen
@hans1980 , gemakkelijke praat van weer van die linkse rakkers, met weer een uitgebreid platform bij de NPO 😞
Farma_boerke
Weinig nieuws qua argumenten, niet onderbouwd (bodems uitgeput ed), typisch zembla en rondpompen van deze info. Als je het maar vaak genoeg herhaald gaan mensen het geloven.
labella
Nog maar snel wat bij lenen want wordt toch kwijt gescholden volgens Timmerfrans.
+2
robotslaper
Ken Tom niet, wil hem ook niet bij me op de dam hebben, dan grijpen de honden hem.
Wist je dat bij GL 2 mensen op de stemlijst stonden die uit een dorp kwamen en de rest uit de randstad, en die willen bepalen wat het beste wat voor de natuur is. Poppenkast.
+3
puntertje
Tom is een Pol Pot aanhanger, breek alles af en ga daarna weer ergens aan bouwen. Waaraan, hoe, wat etc. , Tom heeft geen idee, hij heeft er ook geen verstand van, maar alles is nu fout. Het komt niet bij de man op dat als er genoeg vraag naar de productiemethode die hij voorstaat is, het aanbod echt wel zal volgen maar die vraag, tja dat stokt een beetje. Maar nee, Tom en z´n generatie leeft in weelde, voedsel van ver en dichtbij kost amper iets en hij is als de dood dat als er extra natuur bij moet komen dat het hem iets gaat kosten. Dat moeten die vuile kapitalisten doen, die hebben tenslotte geld verdiend en dat is sowieso al schandalig in ogen van activisten.
Het is echt niet zo dat ik denk dat er niets moet veranderen maar personen die o.h.a. een cv hebben dat vnl. uit actievoeren en fondsen werven daarvoor bestaat en dan zichzelf zo verheven gedragen omdat zij moreel superieur zijn ach, die zijn als een stel dikke chips-vretende voetbalsupporters die staan te schelden op de spelers die in hun ogen alles fout doen.
BoerBart
@puntertje
Ik erger me aan dit soort betweters.
Ze eisen verandering.
Ze benadrukken, dat ze zelf en hun mede burger, niks willen betalen aan verandering.
Hun oplossing; Laat het bedrijfsleven, of de overheid het betalen.
Met dit soort domme praatjes overtuigen ze het onbenullenlegioen.

Op de vraag: Waar haalt de overheid en het bedrijfsleven hun geld op? is het antwoord:
Bij het onbenullenlegioen.
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!