Ervaring tepelvoering vms

Lijkt wel of er ieder jaar 5 euro per set bij komt. Zag bij btn de haas. spaggiari tepelvoeringen passen voor delaval vms.
Kan ik bijna 3 setjes kopen tegen 1 bij de laval dealer.

Iemand ervaring? Want bocht is natuurlijk altijd te duur

Deel dit topic

Reacties

+1
sorry
+2
de hoef
@sorry hier laval en we gaan tot 15000 melkingen
T60401
@de hoef Ik laat ze ook wel een eindje langer zitten dan de voorgeschreven 2500 maar 15000 is wel heel veel. Tref je dan weleens een kapotte aan?
de hoef
Quote Reactie van @T60401:
weleens een kapotte

is ooit wel eens voor gekomen ,maar bijna nooit
en ik zeg ook niet dat je het moet doen ,
JappieJo
Heb in de melkstal ook wel neppers gebruikt volgens mij ook spagliari, waren behoorlijk stugger dan orgineel, zijn denk ik naar 1500 melkingen vervangen, orgineel doe ik ca 3000, spenen blijven met orgineel beter in conditie.
T60401
@JappieJo precies dit verhaal heeft mij altijd weerhouden om de neppers te kopen. 1 koe met een kapotte speen en je bent het voordeel weer kwijt. Denk dat ik maar de hoef zijn manier ga proberen.
jan w
Heb de serviceteller op 5000 staan , gaan er ook wel eens over heen. Heb eigenlijk nog nooit tepelvoeringen van onze delaval dealer gehad. ( wilde geen korting geven) Betrek ze via een handelsonderneming en betaal voor de orginele 28 euro per stel. Heb ook al eens een poosje met de milkrite gemolken. Merk weinig verschil en die is er in de prijs ook bijna niet. Heb een poosje de Spaggiari geprobeerd, maar die hoef je er echt geen 5000 melkingen in te laten zitten , want dan zijn ze kats versleten.
labella
@jan w ik had ook altijd originele van een handelaar voor dat geld, delaval zelf is te duur en dat heb ik ook meerdere malen aangegeven.
Boertjebastiaan
Gebruik voeringen van agib. Exact dezelfde als de dealer m aar stuk goedkoper. Laat ze 20-25000 melkingen meegaan. Gaat perfect.
Een melkput heeft 5-10 melkingen en dan een spoelbeurt. Wij hebben een robot en 60 meldingen per spoelbeurt. Leeftijd en stilstaan slijten ze harder van denk ik. Heb nog nooit gescheurde gehad of de indruk dat ze na 25000 melkingen versleten zijn.
avondrood
Persoonlijk mag je niet bezuinigen op kwaliteit. Ook de imitatie gebruikt maar na vervanging me kapot geschrokken over de vorm van de voering tov orgineel. Ben wel echt van mening dat de dealer de boer echt uitmelkt voor de prijs. Ook hier nu van elders maar de orginele betrokken. Zeker de moeite waard. Meerdere onderdelen trouwens van delaval vind ik zelf absurbt kwa prijs. Lijkt nergens op. Jammer dat niet alles een alternatieve leverancier is.
Vario512
Iemand ervaring met tepelvoering.nl? Lijken ook erg voordelig.
+1
Slingeland
@Vario512 ja, ik
Scheelt aardig wat
Ik kan er prima zaken mee doen
Frits1
Heb laatst zelf via melkveeshop besteld scheelde 10 euro per setje. Vervang ze trouwens altijd braaf bij 2500 melkingen. Misschien ook wat op 5000 zetten, scheelt de helft....

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
13
DEELNEMERS
11
WEERGAVES
0