Einde tijdperk zonder Rutte nadert

De CristenUnie heeft bij monde van Zegers aangegeven niet in een kabinet te willen met een premier die gelogen heeft.
Het is me duidelijk.
Die commentator die ik gisteren voor BNR radio hoorde heeft gelijk toen hij het volgende stelde
D66 , CDA en CU kwamen met een motie van afkeuring en steunde de motie van wantrouwen niet.
Maar dat was enkel omdat ze enerzijds Rutte de mogelijk wilden bieden om de eer aan zichzelf te houden .En verder om het land, tijdens een weet ik hoe lange formatie, in erg moeilijke tijd (Corona, Miljardensteun enz) mogelijk wat stuurloos en met misschien onbekwame leiding wilden laten.
Het is aan Rutte nu dus om te verklaren dat hij zich toch niet beschikbaar stelt voor een volgende termijn (met een mooie draai eraan)

Deel dit topic

Reacties

Twentsch Land
Die mogelijkheid is zeker aanwezig .... maakt kans kaag in de toren behoorlijk groter.
+2
Vdejong
@Twentsch Land Hoezo, ook zonder Rutte blijft VVD de grootste partij.
Twentsch Land
Dat betekent niet automatisch premier.

@Vdejong
@Twentsch Land Dat Rutten weg moet dat is zeker , maar als we Kaag er voor terug krijgen zal het niet direct beter worden , want ze hangt zeer aan wat voor beleid er in Israël aan de hand is .
Daar is het zo dat ieder die gevaccineerd is een groene pas heeft gekregen en overal in mag en die dat niet heeft wordt geweigerd en met de nek aangekeken wordt
1 grote dictatuur aldaar .
+1
Twentsch Land
Zo is het, het zal van alle kanten snel gaan, binnen een paar jaar min 35 procent bij de politie met migranten achtergrond ( is ook 35 procent van de inwoners migrant ) behoorlijk aantal migranten en linkse personen al verdeeld over belangrijke immigratie posten en dergelijk enz enz .... de echte Nederlandse cultuur gaat heel snel voor een deel in de geschiedenis boeken.

@Hans is Hobby boer
+2
achterhoeker2
@Hans is Hobby boer Israël is een goed functionerende rechtstaat die de zaken wel goed voor elkaar heeft, een voorbeeld voor haar arabische buren.
@achterhoeker2 Ik heb het niet over de rechtstaat aldaar , maar over de situatie aldaar ten aanzien van het vaccineerbeleid en hoe men aankijkt tegen diegene die niet gevaccineerd willen worden en daar moet men ook respect voor hebben en dat is nu niet meer het geval .
Diegene die nu niet gevaccineerd zijn of willen staan nu achterin de rij of mogen nergens niet meer in .
Daarnaast heeft Kaag een woning in Israël en die is zeer gecharmeerd om dat systeem ook in Nederland in te voeren . Dat betekent dat je gedwongen wordt om een vaccin te nemen ander doe je niet meer mee en ben je wel 2 de of 3 de rang burger .
@Hans is Hobby boer Ik laat mij ook niet vaccineren , ben ik nu dan ook een 2 de of 3 de rang burger .
arie.j
Quote Reactie van @Hans is Hobby boer:
@Hans is Hobby boer Ik laat mij ook niet vaccineren , ben ik nu dan ook een 2 de of 3 de rang burger

Nee, maar een ander hoeft niet te accepteren dat hij daardoor extra risico loopt
+1
@arie.j Als je gevaccineerd bent ben je toch gevrijwaard van het virus toch en immuun in dit geval , wat is het probleem richting de gevaccineerden dan . Of ben je nu nog steeds bang dat je het krijgt .
arie.j
Quote Reactie van @Hans is Hobby boer:
arie.j Als je gevaccineerd bent ben je toch gevrijwaard van het virus toch en immuun in dit geval , wat is het probleem richting de gevaccineerden dan . Of ben je nu nog steeds bang dat je het krijgt

Een minderheid is gevaccineerd, op dit moment zelfs een kleine minderheid, en het duurt nog heel lang voordat het een grote meerderheid is.
Tot die tijd zijn er nog tallozen die het van die bewust ongevaccineerden , die vinden dat ze ook vrijheid van gaan en staan moeten hebben, kunnen krijgen.
Twee, is dat wanneer het virus nog vrij massaal blijft rondgaan ieder waarbij de immuniteit na korte of langere tijd afloopt kan besmetten
We weten immers nog niet hoelang vaccinatie werkt
En drie is. dat bij massale blijvende rondgaan de kans op mutaties toeneemt.
Terwijl als er een grote groep niet vaccineert, ze oorzaak blijven van grote belasting van ziekenhuizen en I.C. En daardoor ook oorzaak zijn voor blijvend extra grote kosten voor de gezondheidszorg.
Terwijl ik me ook goed kan voorstellen dat werkers in bv. verpleeghuizen onder behoorlijk morele druk worden gezet, dat om geen oorzaak van besmetting te kunnen zijn.
Immers vaccineren werkt niet voor 100% en hoelang iemand immuun blijft is onzeker.
+1
Porky
@Twentsch Land zou niet weten waarom ? D66 is nog altijd kleiner als VVD,en mevr kaag moet oppassen ,want deze dame weet v verwaandheid en hoog moedig heid niet hoe ze kijken of lopen moet, beetje op een ander neer kijkend kon haar dat nog wel eens fataal worden, nee kaag word gn MP.
Twentsch Land
Oppassen !

Voor wie ?

@Porky
Porky
@Twentsch Land nooit gehoord dat" hoogmoet" voor de val komt? En reken dr op dat deze dame het hoog in de bol heeft , ze zwelgt in haar hoge eigen dunk, ze vind zichzelf geweldig, en de rest is maar gepeupel, klootjes volk, dat gaat haar zeker doen struikelen.
+1
demelkboer
Rutte heeft 10 jaar alleen over de VVD geheerst , en nu vinden ze het gek dat er niemand van statuur binnen de VVD opstaat
+5
Noorderling
@demelkboer
Exact. Vasthouden aan het oude is voor ieder bedrijf, partij of proces uiteindelijk einde verhaal.
Hij heeft jaren lang ieder nieuw talent of ambitie tegen gehouden, zie een klaas dijkhof.
Met het toontje, ik weet wel wat goed voor jouw is, kom je jezelf uiteindelijk gigantisch tegen.

De luxe strijd tussen 2 of 3 personen als bij het cda is uiteindelijk niet verkeerd. Er gaat iemand en staat iemand klaar. De manier waarop kun je het over hebben.

Ook in de samenleving zie je terug. In de gemeentes met de meeste mijnbouwgedupeerden is de VVD zelfs de grootste partij waarbij ook nog vooral op rutte is gestemd. Waar Wiebes en Kamp niet alleen veilig over straat konden. Wat je hoort is alleen maar crisis en Corona, we hebben een stabiele leider nodig. Het is erg wat er gebeurt, maar wanneer corona weg is, lost de crisis zich vanzelf wel weer op.

Angst zaaien doet het altijd goed, wanneer een financieel systeem ineen stort komt daar veel meer vakmanschap bij kijken en kun je het gerust een crisis noemen.
Iedereen is vervangbaar, ook op onze bedrijven. Juist wanneer de oude garde tot het laatst de touwtjes in handen wil nemen staan bedrijven stil en is hun opvolger ook de laatste generatie, omdat er nooit wat gebeurt is. In de tijd dat je de wereld aan kan en wat minder angst hebt, moet die generatie ook de kansen geboden worden. Als je die periode niet benut is het einde verhaal. Zo ook in meer of mindere mate in de politiek.
+2
mlkvhoudr
@Noorderling goed verhaal maar vooral het gedeelte oude generatie en verandering vind ik wel erg hokjes, ik ken 50 plussers zonder opvolgers die nog volop ondernemen en veranderingen doorvoeren, maar wij hier op onze boerderij als 40 ers zien het gewoon niet zo goed meer zitten in het aan de volgende generatie over te dragen en investeren daarom ook minder dan eerder, dus wat ons betreft zijn wij hier de laatste generatie als t aan ons ligt dat veranderd uiteraard als zich mogelijkheden aanbieden als een samenwerkingsverband of iets dergelijks, maar voorlopig ga ik er vanuit dat we hier de tijd uitzitten en na ons de deur dicht gaat.

Dit is een verwachting voor de duidelijkheid gebaseerd op lagere of gelijkblijvende melkprijs
+1
Noorderling
@mlkvhoudr
Het is zeker geen verwijt of iets dergelijks.
Ieder zijn goed recht te doen en laten wat hij of zei wil. Als je dat duidelijk hebt en iedereen het er mee eens is, is daar niets mis mee.
Er zijn zeker in die categorie nog hele actieve en ondernemende boeren. Ik denk ook dat die categorie alleen maar over blijft. Deze weten de jeugd enthausiast te krijgen of zetten zonder opvolger zelf door omdat ze het veel te leuk vinden. Als je die drive niet meer hebt, ben ik de laatste die zegt dat je door moet boeren. Lekker cashen en genieten, uren en inzet zijn vaak al wel gemaakt.

Zie het alleen ook erg vaak mis gaan. Vertrouwen en verantwoordelijkheid wordt niet aan opvolgers gegeven, die bedanken er dan na 5jaar voor en zijn gevlogen. Kunnen ze met minder trammelant ergens anders wel makkelijker geld verdienen, als de wederhelft een partij wordt in de discussie is het vaak helemaal snel gedaan. Terwijl het nergens voor nodig is, juist door fouten te maken leer je. Direct failliet ga je ook niet.
mlkvhoudr
@Noorderling mocht de volgende generatie er weer vol voor willen gaan ondersteun ik ze van harte voor de duidelijkheid, maar mij lijkt t verstandiger om op termijn naar grotere eenheden te gaan dan de traditionele familie bedrijven, ik zie voor de pacht bedrijven zoals de onze dan meer een rol als jongveeopfoklocatie, ook op termijn samengaan met een biologisch bedrijf zie ik daar in als mogelijk logische stap maar tijd zal t leren, het zijn nu nog vergezichten
Noorderling
Quote Reactie van @mlkvhoudr:
het zijn nu nog vergezichten

Geen gekke gedachtegang.
Zie steeds meer zulke samenwerkingen ontstaan. Van echte samenwerking tot koop in termijnen.

Hebt niet meer dat je 14x per week moet melken, kunt je specialiseren in jongveeopfok waar je compagnon zich kan richten op het melken, waar je ook nog een paar melkbeurten kunt doen als je het leuk vind en de ander daarmee ontlast. In de samenwerking heb je niet 2 kapiteins op 1 schip, maar kunt elkaar in drukke periodes toch helpen. En als het niet loopt of een van je kinderen wil zelfstandig verder stop je er weer mee, je hebt ieder immers nog je eigen.
+1
Frans1
@Noorderling Klinkt mooi allemaal, maar al dat soort afslagen zijn allemaal tussenstops voor het daadwerkelijk stoppen, ff afbouwen, zowel fysiek als mentaal
Noorderling
@Frans1
Het is een stapje dichterbij, maar niets is onmogelijk.
Pas na verkoop en afrekenen met de blauwe enveloppenbrigade is er echt geen weg terug.

Zijn ook wel akkerbouwers die niet de massa hebben om overal zelf in te investeren inclusief personeel regelen. Die "verhuren" zichzelf aan een andere vaak grotere akkerbouwer, waar hij grond en arbeid en en deel mechanisatie in brengt. Doordat je samen de massa hebt kun je samen investeren in top materiaal en bent flexibel.
Een kieperpiloot is nog wel een keer gevonden, maar een collega hoef je toch minder uit te leggen om te spuiten, rooien, selecteren etc.
Met koeien is dat een vergelijkbaar iets. Melken lukt gauw, maar die aandachtskoeien vraagt net even wat extra en maakt dat er wat verdient wordt of constant achter de feiten aan loopt.
Frans1
@Noorderling het grootste probleem in NL is het verschil in financierbaarheid en daadwerkerkelijke waarde, alles moet in dienst staan van degene die overneemt anders kan het niet, kun je er wel mooie verhalen van maken, maar zo simpel is het
Noorderling
Quote Reactie van @Frans1:
verschil in financierbaarheid en daadwerkerkelijke waarde, alles moet in dienst staan van degene die overneemt anders kan het niet, kun je er wel mooie verhalen van maken, maar zo simpel is het

Klopt grotendeels, waar we natuurlijk ook zelf grotendeels de oorzaak van zijn.
We zijn met te veel en willen te graag. Een deel hebben we geen invloed op, maar een grootdeel van marktwaarde van productie middelen maken we met zijn allen. Neem fosfaat.
Prijs wordt bepaald door 10% best draaiende bedrijven. Maar die gekte kun je ook wel uitbuiten, alleen moet je van de gebaande paden af.
Frans1
@Noorderling nee, want je hebt geen zeggenschap over de marktprijs. Niet voor p, en ook niet voor grond. Maar bij overname wordt dit er wel naast gelegd, en het verschil moet op 1 of andere manier overbrugd worden
achterhoeker2
@mlkvhoudr Zulke conclusies kunnen de uitkomst zijn van toekomstvisie daar is niks mee.
Na 3 droge zomers kijk ik het nog 1 seizoen aan en is het dan weer veel te droog geweest, dan denk ik serieus over stoppen.
Het is niet de melkprijs ,maar de droogte die het verdienmodel onder mijn bedrijf weg slaat.
pieta
@achterhoeker2 Is beregenen geen optie?
Porky
@Noorderling misschien eens tijd voor een zaken kabinet om de boel eens ff goed recht te trekken en orde op zaken stellen?
Porky
@demelkboer nee ,die heeft ie dr zelf lekker uit gewerkt, de leugenaar.
Albert Altena
De titel is warrig.
Zou beter klinken als "Tijdperk zonder Rutte nadert" of Einde tijdperk Rutte".
+1
arie.j
Quote Reactie van @Albert Altena:
De titel is warrig.Zou beter klinken als "Tijdperk zonder Rutte nadert" of Einde tijdperk Rutte".

Maar het is ieder wel duidelijk denk ik, het gaat over premier van dit land in een volgend kabinet.
Rutte is een beroepsfreak (beroepsgek) , is vrijgezel en leeft voor de politiek en vind dat enorm leuk.
Dus dat hij nog nuttig mag maken met een ander baantje zou me niet verwonderen.
Hij is bekwaam genoeg en heeft een enorm netwerk, plus de gave om met mensen om te gaan.
Maar wat gebeurt is, dat kan gewoon niet.
Misschien is het je niet opgevallen, maar zelfs de SGP stemde voor de motie van wantrouwen.
Werd ook zelfs voor BNR nog genoemd, als politiek niet zo spannend met 3 zetels werd gezegd, Maar Rutte zou dat bepaald niet leuk hebben gevonden omdat van der Staaij en die partij de reputatie heeft ze dat alleen in het uiterste geval te doen.
Fouten en verkeerde inschattingen, dat zijn dingen waar nog over te praten valt.
Maar een premier die geen uitweg meer ziet dan om een ganse dag in voor 2e kamer en het Nederlandse volk in leugens te vluchten.
Daar houd het op, ook ergens uit christelijk principe
---
En voor jou er nog bij: Dat er over het CDA en Omzigt op zich gesproken was, dat hoorde zo niet.
Maar was met veel excuses misschien nog wel wat te slikken.
Echter de glasharde ontkenning en de vreselijk doorzichtige vlucht in geheugenstoornis met het eindeloos herhalen "ik lieg niet" deed ook voor mij de deur helemaal dicht.
Albert Altena
@arie.j Toch blijf ik zitten met de vraag waarom Ollongren het verhaal over Omtzigt zich ook niet herinnerd.
Als er een partij is die op de zetel van Rutte wil met Kaag, is dat haar partij wel.
Dat je zegt dat als er twijfels zouden zijn op de ambtenaar, die dan wel op het matje geroepen zou worden, is natuurlijk ook een aandachtspunt.
Maar wat weet die weer over Rutte wat die dan misschien weer openbaar zal maken, als hij aangesproken wordt.
Het is een mysterie, waarop hopelijk een verklaring komt.
Want dat hoort in een rechtstaat.
laatste strijder
@Albert Altena Was/is er bij de toeslagenaffaire ook sprake geweest van een rechtstaat , u glibbert met de meute mee , als ik u was zou ik me verkiesbaar stellen . Op dit moment zitten we (t klootjes volk) wéér als ziende makke schapen naar t politieke spel (onder noemer, coalitievorming) te kijken , SCHANDE . OPSCHONEN !!! De hele bestaande politiek .
+1
Albert Altena
@laatste strijder Ik glibber net niet mee met de meute.

In het feit dat Ollongren verklaard zich ook niets kan herinneren over Omtzigt en daar totaal geen aandacht voor is in de media.
Zegt mij dat wij volkomen gedicteerd worden door die media en daar ga ik dus juist niet in mee.
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Albert Altena:
Want dat hoort in een rechtstaat.

In een rechtstaat wel, maar we hebben het nu over Nederland.
arie.j
Quote Reactie van @Albert Altena:
Het is een mysterie, waarop hopelijk een verklaring komt.Want dat hoort in een rechtstaat.

Deze laatste twijfel zal wel blijven.
Als er helemaal niets anders meer mogelijk blijkt, dan is het misschien denkbaar dat Rutte weer als premier mogen zou mogen.
Maar hij is dan toch kwetsbaar en soort aangeschoten wild.
En anderen moeten dan met cadeautjes overgehaald worden
VVD roept op heden dan wel dat ze vierkant achter Rutte blijven staan, en schelden op sociaal media Zegers de huid vol, zo hoor ik net.
Maar ze overschatten hun macht m.i. nu toch wel een beetje.
+2
Porky
@Albert Altena ze weten alle twee donders goed wat en door wie er wat is gezegt, maar het is Eén groot vies smerig ratte nest daar op het binnen hof, liegen en bedriegen , het volk maar wat wijs maken ,en loopt het mis dan offeren ze dr wel een pluche plakker op, maar Rutte loopt al 10 jaar te liegen en dat gaat ooit een x mis en loop je vast in je eigen leugens ,en dat is nu gebeurd, weg met die gast die het volgens sommige" zo goed doet" ,nou ik vergelijk zn doen en laten met een piramide spel, je kunt lang rekken en het er v/d buitenwacht mooi uit laten zien, maar v binnen is het Eén verrot zooitje, en ooit donderd het in mekaar , en eindelijk is ie over zn eigen leugens gestruikeld.
matt
@Porky klopt precies 👍
Albert Altena
@Porky Iedereen zijn gedachte.
Maar ik zie dat vooral D66 bloed ruikt bij Rutte.
Dan was het wel een uitgelezen kans om te verklaren dat Rutte liegt en zelf op het pluche te klimmen..
Maar nee hoor Ollongren kon zich het ook niet herinneren.
Dus die samenzwering die jij oppert gaat er bij mij niet in.
Jawis
@Albert Altena rutte is met open ogen in de val van de spindokters van d66 getrapt....de gevolgen zijn enorm
+2
Geen woord meer aan vuil maken , aan die vieze vuile RAT , En kaag zal niet veel beter zijn.
+1
Bekkink
@Detukkeroettwente maar wie volgt hem op. Dat is de vraag....
+1
slagroomvla
@Bekkink Edith Schippers
dewittemotor
Dit kan allemaal nog wel eens als een boomerang terugkomen naar de agrarische sector
Slingeland
De verklaring van Seegers snap ik niet
Waarom zou je een leugenaar met amnesie een nette uitweg bieden
Zitten kamerleden zo in elkaar
Durven ze niet te zeggen: nu is het klaar en daar is de uitgang?? De regeringsfracties schijnbaar niet
Een goede onderbouwde verklaring heb ik nog niet gezien
robbies
Quote Reactie van @Slingeland:
Zitten kamerleden zo in elkaar

De maatschappij zit zo in elkaar. Ook bij onze coöperatie worden mensen op een nette manier naar de uitgang gedirigeerd. Hoort er blijkbaar bij. Als ik iemand een miljoen per jaar betaal en hij presteert niet navenant, dan trap ik hem eruit. Maar dat is blijkbaar een gekke gedachte
Noorderling
@robbies
Frans was er ook zat van, maar dan komt het. Ga je verder op dezelfde weg of sla je een nieuwe weg in?
Ik heb niet de illusie dat onze nieuwe voorzitter die al 11jaar in het bestuur zit gaat bewerkstelligen.

In de situatie waarin wij zijn beland is hij ook grotendeels verantwoordelijk voor.
Iemand die problemen veroorzaakt lost ze niet op.
Het is wat zwart wit, maar ik verwacht geen vernieuwing en daarmee ook totaal geen verbetering intern. Hoe goed hij ook weet hoe RFC inmiddels inelkaar zit, stabiliseren en controleren hebben we op dit moment niets aan. Niet binnen RFC, ook niet in Nederland. Stilstand is achteruitgang.
Bartlehiemboer
@Noorderling Van Frans gaan we nog veel horen. Als hij eenmaal uit het RFC is slaat hij dezelfde weg in als T. de Groot. Dan is het allemaal vega en Ot en Sien. Vandaag viel me ook in onze courant op dat de vaste verslaggever van en voor de boeren ineens een hele andere toon had. Iets richting de Groenen. Het viel me ook al op dat hij het afgelopen jaar stiller, minder vel was. Pro boeren. Zo gaat langzaamaan ieder een andere weg in slaan.
Wat me dan ook weer opvalt...Van de week bij de Sligro een hele nieuwe afdeling met alleen maar BBQ. Vlees moet er blijven komen dus...
Je blijft je verbazen in de politiek, maatschappij en bedrijf.
puntertje
@Noorderling Frans zei niets toen Piet eigenzinnig en onkundig en onder dekking van onverwachte grote winsten uit China alles er een beetje doordrukte. En Erwin zat er al toen Piet en Frans op het verkeerde spoor bezig waren. Had hij er wat van gezegd was hij nu geen opvolger geworden. Het is triest maar zo gaat het in de bestuurlijke wereld, het lijkt veel op politiek, geen plaats voor Pieters.
robbies
@Noorderling Ik deel jouw vraag over de competenties van Erwin. NCR constateerde afgelopen zomer dat er veel onvrede onder de RFC leden heerst en financieel gaat het ook niet best. Wanneer een voorzitter opstapt, zou je verwachten dat er een functieprofiel opgesteld wordt van zijn opvolger. Het lijkt mij bijzonder toevallig dat het opgestelde functieprofiel precies aansluit bij de competenties van Wunnekink. Want als hij de competenties zou bezitten om RFC dichter bij de leden te laten komen, dan heeft hij die de afgelopen 12 jaar erg goed verborgen weten te houden. De coöperatie is verder van de leden afgedreven.
+1
Noorderling
@robbies
Mee eens, ondanks dat je er vanalles van kunt vinden, is 2 regeerperiodes als president van de USA zo gek nog niet. Na 8jaar hoort het gewoon mooi geweest te zijn. Als je het goed gedaan hebt mag je op je hoogtepunt stoppen, dat is lastig maar daarnaast een groot goed. Daarna nieuwe ronde nieuwe kansen. Iedereen heeft een houdbaarheidsdatum, stoppen wanneer het te laat is schiet echt niemand wat mee op, de bestuurder zelf niet, leden niet, omgeving niet. Vaak ben je vaak de laatste die het ziet dat het verkeerd gaat, beetje zelfbescherming is zo gek nog niet.

Is toch te gek voor woorden dat Erwin straks 15? jaar in het bestuur zit, er zijn echt nog wel een paar knappe koppen onder de leden, wie nu nog boer is en dat vol houdt is sowieso al niet dom en achtelijk meer, gladde praatjes en rookgordijnen ophangen heeft ook geen zin meer.
+1
robbies
Quote Reactie van @Noorderling:
Is toch te gek voor woorden dat Erwin straks 15? jaar in het bestuur zit, er zijn echt nog wel een paar knappe koppen onder de leden, wie nu nog boer is en dat vol houdt is sowieso al niet dom en achtelijk meer, gladde praatjes en rookgordijnen ophangen heeft ook geen zin meer.

Je houdt de leden niet dom. Dat zie je in het hele Koemonitor verhaal. Die lui van BFCB sloegen wat door in hun eisen, maar met de KM hebben ze gewoon volledig gelijk. Het bleek toch allemaal wat anders te liggen dan Keurentjes wilde doen geloven.
+3
Leo,s vriend
@Noorderling Iemand zei eens, als een voorzitter van de voetbalvereniging na 40 jaar afscheid neemt krijgt hij een lintje, helemaal fout, hij moest een schop onder zijn hol hebben, te lang ergens plucheplakken is funest voor een voetbalvereniging, geen enkele doorstroming van jong bestuurstalent. Dit geld exact voor andere (politieke) bestuursfuncties
weurding
@Leo,s vriend why should we chance now... wen it works so well...😄
pieta
Quote Reactie van @weurding:
why should we chance now... wen it works so well

Heb je Engelse les van Van Gaal gehad? 😁
Slingeland
@robbies Ja, dat is raar. Waarom trappen. Gewoon zeggen dat het dienstverband beëindigd wordt kan ook
Ik zou in geval van Rutte zeggen dat liegen niet geaccepteerd wordt en de motie van wantrouwen steunen
+2
laatste strijder
BAM !!!!!!
😀
+1
laatste strijder
@Detukkeroettwente Dr zijn dr al zoveel rond deze tijd . Maar ik feest mee .
@laatste strijder Dat word DONDERS zoepn .
laatste strijder
@Detukkeroettwente Gaat me altijd nog prima af .
+2
Kringloper
Groot feest in aantocht.

(klik om te vergroten)

arie.j
Quote Reactie van @Kringloper:
Groot feest in aantocht.

Je weet geen flauwere moppen??
+5
George
Quote Reactie van @arie.j:
Je weet geen flauwere moppen??

Ik vind m wel leuk Arie. 😂
arie.j
Quote Reactie van @George:
Ik vind m wel leuk Arie.

Serieus zijn is te moeilijk voor je?
Wat Kaag betreft veel interessanter is de informatie dat ze in werkelijkheid met Anis al-Qaq is getrouwd.
Ze drie kinderen en een aangenomen kind heeft, die alle inmiddels meerderjarig zijn, lees ik.
En vooral dat die man voormalig ambassadeur en onderminister in de Palestijnse regering in Ramallah was .
harpersbazaar.com/nl/carriere/…
+6
George
Quote Reactie van @arie.j:
Serieus zijn is te moeilijk voor je?

Ja net zoals het voor jouw best moeilijk is om eens wat minder serieus in het leven te staan. 😀
+4
Jowi

(klik om te vergroten)

+1
weurding
@Jowi schandalig.. zoiets plaats je toch niet...😁
+1
robbies
@arie.j als jij daar nu pas achter bent, dan ben je slecht geïnformeerd Arie. Je weet ook niet dat zij een vertrouwensfunctie bij het ministerie heeft moeten verlaten vanwege deze relatie met een Palestijn?
arie.j
Quote Reactie van @robbies:
@arie.j als jij daar nu pas achter bent, dan ben je slecht geïnformeerd Arie. Je weet ook niet dat zij een vertrouwensfunctie bij het ministerie heeft moeten verlaten vanwege deze relatie met een Palestijn?

Nou vaag wel wat, want meermalen heb ik gelezen dat ze nogal pro-Palestijnen was, en voor een V.N. organisatie voor Palestijnse vluchtelingen in het Midden-Oosten. had gewerkt..
Kringloper
@arie.j
Ze heeft een hoop zuurverdiend belastinggeld overgemaakt naar die Palestijnse terroristen!
+1
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @robbies:
een vertrouwensfunctie bij het ministerie heeft moeten verlaten vanwege deze relatie met een Palestijn?

Niet vanwege die relatie maar vanwege het feit dat ze dat stiekem had gedaan en verzwegen.
Porky
@arie.j en wat is daar interessant aan dan?het is geen wereld nieuws, Dat is toch algemeen bekent, dus snap niet wat daar v interessants aan is
+2
weurding
@George ik ook wel, is van alle tijden, spotprenten
+1
PIONIER
@George Ik vind hem ook geweldig. Arie houd niet van grapjes.
+1
Bietenbrug
Ik wil bij deze grasbaal "bedanken" voor de toegepaste censuur, de waarheid mag schijnbaar niet meer gezegd worden. Ik wens iedereen op dit forum veel sterkte toe. Dit was mijn laatste bijdrage!!
+3
Nevergiveup
weurding
@Bietenbrug is er wat verwijderd?
+1
Grasbaal
Quote Reactie van @Bietenbrug:
de waarheid mag schijnbaar niet meer gezegd worden

Nee, alles is hier niet mogelijk. Probeer het gewoon netjes te houden aub.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
79
DEELNEMERS
33
WEERGAVES
0