Minder vee consequentie van stikstofbeleid .

Gaat vanzelf dus , geen korting voor nodig . Krimp is al gaande . Aldus de VVD

Deel dit topic

Reacties

Vdejong
Leugens, begint bij *utte.
+1
slagakker
Kaag probeert Rutte eruit te werken vandaag zodat ze met een progressief blok verder kan en zijzelf premier wordt. Of met andere woorden een super links kabinet.Ouwehand,Klaver Marrijnissen en Arkansan van Denk stokem maar wat graag het vuurtje op.Probeer Rutte op zijn plek te houden dan houden we nog wat landbouw over met Kaag aan het roer is het game over.
cjw73
@slagakker klopt das wel duidelijk nu. Maar zag dit wel aankomen. Zij wil niet met ja21 en rutte niet met 2 of meer linkse partijen. Dis dan is de oplossing rutte lozen.
Jan-T
Quote Reactie van @slagakker:
Kaag probeert Rutte eruit te werken vandaag zodat ze met een progressief blok verder kan

Kan ze wel proberen en de landbouw sector te reduceren.
Maar zijn het de boeren niet geweest die een start hebben gemaakt met in opstand komen tegen de huidige Liège beesten die in de 2e kamer zaten.
Denk echt niet dat ze zich dat realiseren.
Maar denk wel dat ze er binnen 2 jaar achter komen dat ze de verkeerde te pakken nemen.
Weidezicht
@Jan-T klink mooi en strijdvaardig, maar hoe precies wil je die aanval afslaan. Hoe groot is het boerenleger, hoe eensgezind is dat blok georganiseerd?
BoerBart
@Jan-T
Ons boerenleger stelt politiek niks voor.
Iedereen, ook wij boeren, moeten gerechtigheid nastreven. Pieter Omtzigt geeft ons een inkijkje.
Tip; Lees zijn boek.
Links of Rechts, conservatief of progressief, maakt me niks uit. Eerlijke volksvertegenwoordigers die bereidt zijn om keihard te werken, daar moeten we er 150 van hebben.
Die machtswellustige Hagenees is gewoon niet eerlijk, hij moet weg. Hij kan wel keihard werken, respect daarvoor.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0