Stikstofcrisis wordt herten noodlottig



Op zo n punt zijn we aanbelandt in dit land .....................waarom ik moet lachen ? .......................om niet te huilen .

Deel dit topic

Reacties

+2
BertK
Ooit gehoord van een bats?
@BertK Ja , die kun je beter in de hand hebben dan er een klap van krijgen .
+4
labella
Ze zijn knettergek.
mlkvhoudr
Zijn daar geen boeren in de buurt die er even een bouw hekje voor kunnen zetten, die mogen ze vanwege stikstof schijnbaar toch niet weghalen dan is t probleem opgelost
matt
Frans is daar toch de wolf helpen oversteken,ook gelijk herten opkeren
Tjeerd jesse en sigrid mee helpen.
+1
david2
1 april🤣
mlkvhoudr
@david2 scherp
BertK
@david2 Kan weinig anders, genoeg elektrisch spul beschikbaar. Hier op het dorp al elektrische torenkraan.
JohnDeere7serie
Zou zelf het hek fixen, je kan ook geen voer telen als er snachts een kudde bezoekers langskomt
hoest
@JohnDeere7serie hier in de buurt zitten reeën, ik vind het altijd een mooi gezicht als ze bij ons door het land scharrelen.

Los daarvan een hek repareren is toch gewoon onderhoud, sinds wanneer moet je daar een vergunning voor hebben
+3
Porky
@hoest inderdaad een mooi gezicht ,dit is ook weer een mooi voorbeeld hoe gek de wereld geworden is. Hoe gek gaat het met die linkse zweefteven nog worden, vergunning aanvragen om een hek te repareren, het moet nt gekker worden,waar blijven al die linkse imbicielen en die zgn dieren liefhebbers nou? Laten ze hun klauwen eens gaan gebruiken ipv een ander te vertellen hoe die leven moeten, flikker op met dat volk.
laatste strijder
@Porky helemaal mee eens , dr komt straks een tijd dat er vergunning aangevraagd moet worden om je eigen trekkertje te starten , je vee naar buiten doen is al een ding , TRIEST.
Noorderling
@laatste strijder
Zo ver is het al, alleen weten velen dat nog niet.
laatste strijder
@Noorderling Tja , dan wens ik iedereen veel succes en geluk .
schoppenboer
Hoe meer van dit soort berichten in de media hoe beter. Komt het besef bij steeds meer mensen dat de hele stikstofdiscussie volslagen doorgeschoten is.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
16
DEELNEMERS
13
WEERGAVES
0