Illustratie van: Sammy2004

Achterhoekse boeren willen ‘Pieter Omtzigt for president’

GROENLO/ LICHTENVOORDE - Achterhoekse boeren steunen het CDA-kamerlid Pieter Omtzigt. In verschillende weilanden en op akkers in deze regio zijn borden geplaatst met het opschrift ‘Pieter Omtzigt for president’.



Deel dit topic

Reacties

Bartlehiemboer
Geweldige actie. Voelt iemand de behoefte een spandoek te laten maken zodat de boeren die kunnen bestellen? Om het eerlijke geluid?
+1
Grasbaal
Pieter is een geweldige fact-checker, zeer vasthoudend, een echte Pitbull. Maar zou het daarom ook een goede minister president kunnen zijn?
Slingeland
@Grasbaal Beter dan Rutte
+1
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Slingeland:
Beter dan Rutte

In ieder geval eerlijker.
+2
demelkboer
@Grasbaal Hoekstra kan morgen laten zien of hij in de toekomst president materiaal is. Ik vind omtzigt persoonlijk geen premier. Die rol pas hem niet
+1
Slingeland
Wanneer Den Haag niet luistert maken we Pieter onze generaal
Slingeland
@Slingeland Duitsers voeren hun eigen strijd maar

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0