Heggen, oevers en minder mest: zo kan leven terugkeren op het boerenland

Wellicht wordt het eerdaags tijd om de naam van deze site te veranderen van 'Melkveehouders Prikkebord' naar 'Natuurbeheerders Prikkebord'.

Deel dit topic

Reacties

J Andringa
Mest injecteren verboden straks, dat gaat nog wat worden
bio boer
Er zit wel waar heden in zo bericht alleen is het economisch niet goed en economie is eenmaal baas
doetmaarwat
@bio boer
Er zijn heel veel dingen die je niet aan de economie kunt overlaten.
+1
bio boer
@doetmaarwat doet de vvd wel graag laat de markt het maar regelen zeggen ze dan
+1
Frans1
@doetmaarwat mooie praatjes marcster, maar daar kun je nu eenmaal geen rekeningen van betalen. Hier draait ook niet alles om het laatste dubbeltje, maar het meeste gangbare toch wel
+1
diekman
De meid en de knecht komt ie ook weer terug?
ted9
@diekman De meid mag wel terug komen.
+1
De vos terug sturen de wolf terug sturen, kraaien verbannen naar rusland , buizerds afschieten , ooievaars opknopen, reigers verzuipen. Jippie we terug naar de tijd van ot en sien , 5 euro voor een liter melk , 3000 euro voor een slachtkoe, 800 euro voor nuka.
klant
@Detukkeroettwente en 450 kg zuivere n strooien en drijfmest aanwenden zoveel je wilt, terug in de tijd dan ook met alles terug in de tijd.
Frans Z.
Ze heeft t over ons landschap en ons land. Erger me eigen dood aan. Is niks van hen bij,en als ze wat willen moeten ze gewoon dik betalen. Snap zo ie zo niet waarom die NGO-s niet zelf gaan boeren. Ze barsten van het land,laat maar is zien hoe het moet.
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Frans Z.:
waarom die NGO-s niet zelf gaan boeren.

Het verbaast me ook al langer dat naarmate de NGO's meer grond hebben, de natuur achteruit holt (voor zover die berichtgeving niet gemanipuleerd is). Daar zou je ook conclusies aan kunnen verbinden.
Dwers.
We moeten maar steeds ons graszode kapot snijden met bemesten, is het dan vreemd dat kwetsbare weidebloemen. Verdwijnen.
+1
kaas
Minder woningen mindert industrie en minder infrastructuur scheelt ook veel natuur

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
13
DEELNEMERS
12
WEERGAVES
0