Kreeftkroket uit de muur van sterrenrestaurant: 'Mensen komen van ver'

Sinds de ingang van de lockdown is de horeca gesloten. Door middel van take away houden restaurants hun hoofd boven water. Sinds de opening van de winkels mogen klanten ook hun bestellingen binnen komen afhalen. Maar dit was voor restauranteigenaar Menno Post niet genoeg, hij verzon er nog iets bij: een trekmuur met ambachtelijke kroketten.
 Kreeftkroket uit de muur van sterrenrestaurant: 'Mensen komen van ver' (rtlnieuws.nl)

Sinds de ingang van de lockdown is de horeca gesloten. Door middel van take away houden restaurants hun hoofd boven water. Sinds de opening van de winkels mogen klanten ook hun bestellingen binnen komen afhalen. Maar dit was voor restauranteigenaar Menno Post niet genoeg, hij verzon er nog iets bij: een trekmuur met ambachtelijke kroketten.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden water en afhalen geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!