Ook het KDW-model rammelt

Met zulke vraagtekens eerst nog eens nagaan of er wel een probleem is. De tukker uit Twente weet het antwoord. Bij bevestiging van wat door Hanenkamp en Staf beweerd wordt, stoppen met die onzin!

Bouw los, NB vergunning verstrekken aan iedereen die onder PAS etc legaal was!

Lees ook zijn blog:
jaaphanekamp.com/blog/agriculture/…

Bron

Ook het KDW-model rammelt
stichtingagrifacts.nl

Deel dit topic

Reacties

+2
Thomas2000
Men heeft gezien hoeveel geld je kunt verdienen aan de klimaatverandering. Dat is gouden handel en dus moeten er meer van die problemen komen.
BertK
Lees ik nu goed dat de KDW op in totaal 19 metingen opgehangen zijn?
Thomas2000
@BertK dat waren er tekort, dus hebben ze er 90 bij verzonnen.
kanniewaarzijn
De mestwet is ook "onderbouwd" met rapporten waar onmogelijke uitkomsten in staan. Desalniettemin draait de kermis al meer dan 20 jaar en heeft enorme gevolgen voor de landbouw. In LNV-termen heet dit "expertise"; (afwijkend) gevoel voor humor hebben ze in ieder geval wel.
+1
j h p
@kanniewaarzijn Kijk maar eens naar jongvee qua stikstof, opname - vastlegging - excretie is al negatief, is er nog niet eens met ammoniak emissie gerekend.
producent
Meten is weten.

Maar de overheid/politiek wil helemaal niet weten.
Ze willen rekenen, berekende rapporten maken en gebruiken, wanneer de uitkomst dan niet uitkomt kun je aan het begin van de berekening de komma verzetten of een ander rapport gebruiken en alsnog de gewenste uitkomst krijgen.
+1
klant
Ze gaan een keer op hun bek hoe dan ook.
Grasbaal
En er zijn weer andere (geleerde) mensen die er weer anders over denken:

Stichting Agrifacts schetst een onvolledig beeld van de berekening van kritische depositiewaarden.

Dit stelt professor Wim de Vries, hoogleraar Integrale Stikstofeffectenanalyse bij Wageningen Universiteit, als reactie op een publicatie van Stichting Agrifacts (STAF). Hierin wordt gesteld dat het Nederlandse stikstofbeleid is gebaseerd op ondeugdelijk berekende kritische depositiewaarden.

Meer: veeteelt.nl/maatschappij/nieuws/…
+4
Farma_boerke
@Grasbaal Is al op gereageerd door Jaap:
jaaphanekamp.com/blog/agriculture/…

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
9
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0