8

Ervaringen met landbouwwagen registratie. ??

Wij hebben landbouw wagens die geremd zijn (olie) zelfbouw remmen. Maar nergens een nummer hebben. Nu kunnen we wel een nummer regelen. Maar moet je nog met een bepaald getal beginnen voor een wagen?

Deel dit topic

Reacties

+1
Gewoon zelf een nummer bedenken.
Ik begrijp dat je alleen de remmen er als zelfbouw erop gezet hebt. Als het chassis van een merk is (bv Schuitemaker) staat er ook een nr in het chassis geslagen.Meestal links voor. Als ze de wagen niet kennen bij RDW vragen ze om fotos . Anders gewoon zelf plaatje maken van blik en er een nr met een slaghamer in laten slaan.Stuk of 6 nummers.
@slagakker Oke. Maar je heb al gehoord van sommige die m er doorheen hebben bij het rdw?
@Zwaagdijk Ja het is mij wel gelukt met een zelf gemaakt nummer
@porschestandard en hoeveel cijfers had je??
@Zwaagdijk op oud spul meestal een stuk of 6. Nieuwer spul meer
@Zwaagdijk heb wel gehoord dat je beter geen letter O kan gebruiken. Dan kan het zijn dat ze hem niet herkennen en afwijzen.Je kan dan beter een cijfer 0 gebruiken.
@Zwaagdijk 10 Cijfers heb ik gebruikt.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0