Krimp van de veestapel helemaal niet nodig, zegt hoogleraar Rabbinge uit Zuidwolde

Plannen om de veestapel de komende jaren fors te reduceren zijn overbodig. Dat zegt emeritus hoogleraar Rudy Rabbinge, tevens lid van de commissie Remkes.

Deel dit topic

Reacties

+1
He he , we komen derwel, spantje der bij aan , 20 meer melken , gasterop.
+5
Porky
@Detukkeroettwente waarom " gelijk een spantje dr aan" door dit soort praat kan ik begrijpen dat er mensen zijn die zeggen ; wanneer is het nou een x "groot " genoeg bij die boeren.
+3
boer.
@Detukkeroettwente geen spatje er bij maar een duppie er bij
producent
Ik kan het artikel niet lezen, maar is het volgende artikel het zelfde.

melkveebedrijf-verdoold.nl/landbouwnieuws-1/…
+1
HenkK
Eindelijk iemand met verstandige praat👍
+1
Hooibaaltje
Stuur dit ff door naar Kaag en die andere groen linkse flapdrol.
Porky
@Hooibaaltje die lezen dat soort informatie niet, dat past ze niet, dat past nietbin hun straatje, net als het onder de vlag van de universiteit v Amsterdam onderzoek wat de immigratie de laatste 20 jaar ons heeft gekost ,welgeteld 400 MILJARD,dus 20 MILJARD P JAAR , dat mogen wij ,de belasting betalers, niet weten van dat vieze linkse tuig.
doetmaarwat
@Porky
Scheelt het dat boeren allergisch zijn voor belasting betalen. 😉
Porky
@doetmaarwat het gaat erom dat zogauw er iets boven water komt wat de linkse politiek niet welgevallig is er alles aan gedaan word om het onder de dekmantel te houden, die gasten zijn allergies voor de waarheid ,en maak jij je maar echt geen illusie dat jij hier niet aan mee betaald
groeier
@Porky
De agrarische sector mag alle probleempjes oplossen die er niet zijn, maw alles is vaak eenvoudig op te lossen in de landbouw.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
10
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0