Investeerders gaan richting bepalen.

Deel dit topic

Reacties

BoerBart
Ik hoorde Rutte laatst ook zeggen dat klimaat belangrijk was. Dit brengt een heleboel nieuwe banen.
Geld geld en nog is geld. Dat klimaatgeneuzel is een middel en zeker geen doel.
+5
kanniewaarzijn
@BoerBart Een gemiddeld huishouden wordt gedwongen om 25 à 30 duizend euro te investeren in o.a. warmtepompen en andere onzin, enkel en alleen om het aanbeden bedrijfsleven van Rutte een boost te geven. Steeds meer mensen beginnen wakker te worden gelukkig!
+2
Spuit11
@kanniewaarzijn ...en als je dat niet kan betalen mag je een groene (hahaha) lening nemen. Banken gered, en de burger mag weer eens schuiven
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Spuit11:
. Banken gered,

Dat speelt ook nog een rol.
Weidezicht
@Spuit11 en er wordt lekker bekkie spaargeld los gepeuterd.
nieuwoord
@kanniewaarzijn Er ligt al ergens een plan dat mensen de grond onder hun huis kunnen inbrengen (verpanden/erfpacht achtig) en daarmee de investering kunnen financieren. En dan met de besparing op energie het weer terug kunnen verdienen.
Realisme
@nieuwoord hahaha erfpacht. Ze kijken dus toch nog wel eens naar de landbouw.😂vast een spaarpotje aanleggen om mensen te helpen aan de warmtepomp. Heb je toch een leuk pensioen met al die huizen want mensen kopen ze toch niet terug. Gaan liever op vakantie.
Noorderling
@nieuwoord
Wanneer knapt het elastiek?
Uiteindelijk moet alles een keer terug.
Realisme
@Noorderling en als alles nou eens niet terug gaat dan heb je toch heel veel mensen afhankelijk gemaakt van een derde partij en waarschijnlijk is dat direct of indirect vaak de overheid.
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Realisme:
afhankelijk gemaakt van een derde partij en waarschijnlijk is dat direct of indirect vaak de overheid.

En dan kan je wachten op toestanden zoals enkele jaren terug in Amsterdam.
kanniewaarzijn
@nieuwoord Dan ben je dus aan de goden overgeleverd!!! Het domste dat je doen kunt.
JohnDeere7serie
Lijkt me perfect. Stimuleren van een gewenste onwikkelingsrichting is logischer dan platte productiesteun. Uiteindelijk bepaald de markt, en mensen met geld hebben altijd de richting bepaald en zullen dat altijd blijven doen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
12
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0