VVD veruit de grootste, er is geen tegenmacht meer

Sinds de val van het communisme is er geen tegenmacht meer die het kapitalisme in bedwang houdt. De aanname van de sociaaldemocraten dat de rede en ratio dit zouden kunnen, is niet valide gebleken. Gevolg hiervan is dat het kapitalisme de democratie terzijde heeft geschoven en zoals ik al eerder heb verkondigd, het kapitaal zijn […]

Bron

VVD veruit de grootste, er is geen tegenmacht meer
joop.bnnvara.nl

Deel dit topic

Nieuwsgrazer

Reacties

+1
Jan-T
Waarom is er geen tegen macht.?
Omdat ze zich druk maken om zaken wat niet belangrijk is en wat gebaseerd is op aannames en modellen met kans op 75% afwijkingen.

Het moet gaan om de mens de armen en de juiste wetgeving die respect en rekening houd met iedere inwoner van Nederland.
Het feit dat de stedeling denkt dat ie over het platteland kan beslissen zonder zich zelf te beschermen in de stad tegen gevaren geeft al veel aan wat er mis is.
De media is ook niet objectief en komt ook niet op voor de armen en de zieken.?
Er word zomaar verondersteld dat land van de boeren af te pakken en er woningen op te plaatsen dat dit zomaar kan.
Men houd geen rekening met het feit dat dit voor de boer ook een baan is voor de kostwinner.
Het is allemaal normaal dat er landje pik plaats vind??.
Maar o wee als je aan hun zelf komt dat word er van alles bij verzonnen en gefantaseerd wat geen waarde heeft dan is leiden een last..
van Ittersum
VVD is zo groot dat zij juist geen macht hebben. De "kleinen" pakken de krenten en de grote vangt de klappen.
+1
Greetje
In een communistisch regime leven mensen onder terreur en armoede.. Lijkt me geen tegenmacht van wat dan ook.. Makkelijk lullen als je Joop heet en in een steenrijk , schoon en veilig land woont.
« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's vvd geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!