LTO Nederland-voorzitter: 'Zet boerenbelang op 1 deze verkiezingen'

'Kies voor een partij die het boerenbelang op 1 zet', die oproep doet LTO Nederland-voorzitter Sjaak van der Tak bij het stembureau in Maasdijk. 'Onze boeren doen er toe en zijn een deel van de oplossing van morgen.'

Deel dit topic

Reacties

+16
RHF-80
Als de lto zelf nou ook eens het boerenbelang op één zou zetten...
Jaap40
@RHF-80 precies dat
+4
labella
@RHF-80 dat mag niet van de hoofdsponsor.
Jaap40
@labella LTO, uitvoeringsorgaan van LNV gesponsord door de leden. Vanuit de laatste doorduwende houding van LTO tav stikstof wetgeving kan je het haast niet meer anders uitleggen helaas.
+1
LTO heeft slepende melkziekte , en ligt aan het infuus bij LNV.
dieks2
In feite geeft van der Tak een duidelijk stemadvies: BBB
jan.1
Hij heeft het over een partij,niet over een persoon...
+2
Spuit11
Landbouw is maar een onderdeel. Ik wil niet wonen in een land waar mijn kinderen niet eens meer een potje mogen korfballen en waar je verplicht om een nutteloze pamper om je smoel te dragen.
De rest is bijzaak.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0