‘Gelderland is verplicht om wolf beter te beschermen tegen aanrijdingen op de Veluwe’

De provincie Gelderland is wettelijk verplicht om de wolf beter te beschermen tegen aanrijdingen op de Veluwse wegen. Dat zegt natuurbeschermingsjurist Arie Trouwborst. ,,Het verkeer is onder wolven in Nederland doodsoorzaak nummer 1. In gebieden waar de wolf gevestigd is, moeten zeker maatregelen worden genomen.’’

Deel dit topic

Reacties

+9
weurding
Hielemaol van't padtie... t kreng hoort hier niet
+1
Zwaagdijk
@weurding er moeten er zo snel mogelijk heel veel komen. Dan stopt het vanzelf
Raben
@Zwaagdijk net als de bever , eerst uitzetten en nu erachter komen dat het geen goed idee was en waarschijnlijk tot afschieten komt.
+1
Bartlehiemboer
Bescherming zal ook wel onder boerengeld vallen. We willen iets weg hebben en moeten ook nog betalen om het te beschermen. Nederland ten top
Stormwind
Joh, gewoon al het verkeer weren! 🤣
+4
jan.1
De wereld op zijn kop,ze importeren de wolf en vervolgens moet de provincie met geld vd burger dure maatregelen treffen om een wolf te sparen.Het zelfde met schapenboeren,zet maar een hek om de schapen wei,ze zijn toch helemaal besnuffeld bij natuurorganisaties.
De natuurorganisaties zelf horen er voor te zorgen dat een wolf niet in de buurt van wegen en vee komt,heel simpel,een wolf hoort niet in nl .
de Tank
@jan.1 inderdaad, degene die ze in huis haalt is er verantwoordelijk voor
+8
cjw73
Tip voor mevrouw de wolf. Indien u ooit in gaasterland de weg over wil steken. Doe het niet wanneer ik er aan kom. Want anders ligt u op het asfalt.
+1
klant
@cjw73 gasssss
+3
slagakker
Moet eerst een kind/baby uit een kinderwagen getrokken worden dan is iedereen verbijsterd en geschokt in het haagse of de wolven moeten door de stad gaan dwalen en daar katten en honden gaan aanvallen. Ze zijn van het padje af. Als ik er 1 voor de auto krijg geef ik gas.Daarna een mtr in de grond stoppen en er is er weer 1 minder.
Jean-PierreK
Mooi, zet een wolven raster om de natuur in de Veluwe en gooi alle wolven daarin. Probleem opgelost.
labella
@Jean-PierreK Zwaailicht op de kop met sirene is veel goedkoper.
Las bij het laatste nieuws van de telegraaf dat de wolvin dat dood gereden is zwanger was van 8 welpen .
+1
cjw73
@Hans is Hobby boer zo dat helpt tenminste. 9 minder.
+2
Jowi

(klik om te vergroten)

kanniewaarzijn
@Jowi Uit welke feestgids heb je deze? 😆
Jowi
@kanniewaarzijn We hadden de kuuksekrant nog gevonden van 13-9-1815.
Las bij het laatste nieuws van de telegraaf dat de wolvin dat dood gereden is zwanger was van 8 welpen .

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's wolven , wolf en gelderland geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
18
DEELNEMERS
15
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN