'Spelen met de volksgezondheid', partijen verdeeld over halveren veestapel

Fractievoorzitter Hoekstra (CDA) ziet niks in het halveren van de veestapel in onze provincie. Dat zei hij zaterdagavond tijdens het Debat van het Zuiden. Hij pleit ervoor om in plaats daarvan in te zetten op innovatie. Hoekstra vreest dat boeren het land zullen verlaten als er de komende jaren nog strengere eisen gesteld worden. "Er wordt nog net zoveel vlees gegeten in de wereld, dus dan wordt het wel ergens anders vandaan gehaald."

Deel dit topic

Reacties

+4
Kringloper
Rutte: halveren veestapel is belachelijk.
🤣🤣🤣🤣 en dat moeten wij geloven van de groote leugenaar.
kanniewaarzijn
@Kringloper Zei hij in Brabant. Als hij morgen in de Randstad staat praat ie weer anders.
+1
Dirk van Zetten
@Kringloper de industrie en Schiphol lachen zich kapot. De partijen hebben het bij het klimaatprobleem alleen maar over de boeren. Veroorzakers van milieu en klimaatprobleem.
Kringloper
@Dirk van Zetten ik hoop dat binnenkort echt de pleuris uit gaat breken. Als je ziet wat er vandaag in Den Haag gebeurt is, schandalig. Met medewerking van onze elite en de politie
Toekomst0
Ze hebben het allemaal over dat er n beter verdienmodel moet komen voor de boeren, maar ik heb er nog geen 1 daar inhoudelijk over door horen praten.
BertK
@Toekomst0 Hebben ze geen weet van hoe dat zou moeten.
Kringloper
@BertK Het zijn roepende in de woestijn.
Jean-PierreK
SP 24 % minder melkkoeien, D66 30 %, PvdA en GL 35 %. Ook CU en CDA komen op minder melkkoeien uit.
+3
diekman

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
9
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0