VIDEO: Boeren op het offerblok bij politieke partijen



Quote:
Boeren op het offerblok van politieke partijenMerijntje uit Halsteren gaat ook stemmen en hij stemt op de VVD. Hij doet daar niet geheimzinnig over en iedere...

Deel dit topic

Reacties

Melkveehouder.
Pff, valt me toch wel tegen van Merijntje. Een propaganda praatje voor Mark Rutte van de VVD.

Dezelfde Mark Rutte die destijds een volhardende voorzitter van het Landbouw Collectief (Aalt Dijkhuizen) toebeet: “Aalt, je weet toch wat dit voor je toekomstige carrière gaat betekenen”.
meret
@Melkveehouder. ja dit laatste verhaal ken ik ook. Rutte is een opgewonden standje, gewend zijn zin te krijgen. Binnenskamers het omgekeerde van wat hij voor de camera laat zien. Kaffert mensen veelvuldig uit, wat zeer intimiderend werkt, omdat je dat niet verwacht. Toen hij dit voor een overleg tegen Aalt Dijkhuizen deed, was de sfeer van het gesprek zo verpest, dat er van het gesprek niet veel meer terecht kwam. Ronduit schokkend.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0