ForFarmers zet minder voer om; nettowinst stijgt

ForFarmers zette in 2020 3,5 procent minder voer om: 9,7 miljoen ton in totaal. Daardoor daalde de brutowinst 1,7 procent tot 433, 2 miljoen euro. De nettowinst laat echter een plus zien van 10 procent tot 46,3 miljoen euro.

Deel dit topic

Reacties

Twentsch Land
Kijk aan wat mooi !

Minder voer verkocht !
Bruto minder verdient !

Netto meer verdient 😊

Daar kunnen er nog wel wat van leren.
+4
Kringloper
@Twentsch Land Of de afnemers hebben te veel betaald?
+1
klant
@Kringloper ben je zelf bij
Twentsch Land
Denk je 😂

Ik denk van niet !

Denk dat ze intern een het een en ander op de rij hebben gezet.

@Kringloper
hans1980
@Twentsch Land Dan moet RFC ook snel naar de beurs
Twentsch Land
Of intern het een en ander eens goed op de rij zetten.

@hans1980
+1
slagakker
@hans1980 Iedereen schopt tegen beursgang aan maar als dat een betere betaling van het eindprodukt resulteerd vindt ik dat er echt naar gekeken moet worden. Die boeren die nu in het hoofdbestuur zitten en de ledenraad hebben echt niet de kennis en kunde om deze mijarden onderneming nog te doorzien daarom gaat het ook mis.Dat is geen verwijt mar denk gewoon dat het de bestuurders boven hun pet groeit.
+1
Piet1960
@Twentsch Land Juist, aan de kostenkant is soms meer te halen dan uit meer omzet.
+2
Brutus64
Forfarmers laat de leden niet in de kou staan, redelijk dividend op de aandelen en nog een mooie nabetaling
Koeien boertje
@Brutus64
Het gaat mij er om wat de brok kost.
Het is een beetje appels met peren vergelijken maar heb de brok van de een op tafel gelegd en hun dezelfde uit laten rekenen.
2 euro duurder, daar komt de nabetaling niet in de buurt.
Ben toch maar bij mn oude gebleven
+1
Twentsch Land
Appels met peren vergeleken !

Kijk daar gaat het al fout ...... vraag liever welke grondstoffen worden gebruikt om aan de theoretische normen te komen .....want uit de ene grondstof weet het dier meer op te nemen dan uit een ander grondstof.

@Koeien boertje
diekman
Mooi om te zien. Dan kan het met frc ook wel goedkomen als sandra addink en Erwin wunnekink bij frc ook eens flink in de kosten gingen snijden.
Vechtdalboer
Afgelopen jaar regelmatig prijzen van For Farmers gehad. Op de Soya/raap mengsel waren ze soms wel 8 euro per 100 kg duurder dan de concurrentie
Achso
@Vechtdalboer ja, ze hebben geluk dat
de voerprijzen zo gestegen zijn.
Ard Eshuis
@Vechtdalboer Moet je wel ff naar de kwaliteit van de soja en raap mengsels kijken. Ga maar eens informeren bij mensen als Vroege wat de verschillen zijn tussen de verschillende partijen en wat je wenst te voeren! Kwaliteit betaalt zich altijd uit!

Inderdaad prijskopers op grondstoffen niveau zullen niet altijd bij For Farmers uitkomen, maar uiteindelijk telt het saldo. Wij zijn zeer tevreden over de prijs kwaliteit verhouding en anderen konden tot nu toe niet in de buurt komen. Ook de zelfbenoemde onafhankelijk adviseurs niet.

Kortom, zeer tevreden over For Farmers en de dividenduitkering is een mooie extra! Warm aanbevolen als u niet tevreden bent over de prestaties van uw huidige leverancier.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
16
DEELNEMERS
12
WEERGAVES
0